Categories: Spor

Mesut Özil ayrılıyor! Yeni adresi belli oldu Katar’a gidiyor! Eden Hazard geliyor!

Mesut Özil ayrılıyor! Yeni adresi belli oldu Katar’a gidiyor! Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilen Mesut Özil’in performansı tepki toplamıştı, bir çok maçta vasatı geçemeyen yıldız oyuncunun gönderilmesi Gündem’de. Mesut Özil için Katar ligi devreye girdi ve büyük bir servet vererek transferi gerçekleşeceği iddia edildi.

Fenerbahçe taraftarının sevdiği oyuncular içerisinde olan fakat performansı beğenilmeyen oyuncunun durumu ilerleyen dönemde belli olacak..

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil’in takımdan ayrılığı gündeme geldi. Todofichajes’in haberine göre; 33 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin Katar olabileceği iddia edildi.

Haberde; Mesut Özil için Fenerbahçe’den ayrılmak ve kariyerini büyük servet getirecek bir ligde denemenin cazip geldiği belirtildi. Katar Ligi ekiplerinin radarında bulunan yıldız ismin şansını orada değerlendirebileceği kaydedildi.

33 yaşındaki futbolcunun, Türkiye’deki en iyi anlarını yaşamadığı belirtildi ve Fenerbahçe ile Mesut Özil’in hayalinin beklenenden daha erken sona erebileceği belirtildi. Fenerbahçe’nin Mesut Özil’in yerine oyuncu arayışında olduğu ve Real Madrid’den ayrılacak olan Eden Hazard’ı gündemine aldığı bildirildi.

Öte yandan haberde, Fenerbahçe eski sportif direktörü Hasan Çetinkaya’nın Eden Hazard ile ilgili röportajı hatırladı. Çetinkaya yaptığı açıklamada, yıldız futbolcunun, bir gün Fenerbahçe’de oynayacağına söz verdiğini ifade etmişti.

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

2 hafta ago