Zikirmatik saçmalığı ne zaman son bulacak! | SİYASET
DOLAR

32,3515$% 0.3

EURO

35,1350% -0.04

STERLİN

41,1195£% 0.14

GRAM ALTIN

2.309,86%1,43

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,19

a

Zikirmatik saçmalığı ne zaman son bulacak!

Zikir Matik bir çok kişi tarafından yıllarca kullanıldı, öyle bir ticaret haline geldiki tarikat yurtlarında ve sohbet veren bazı bozuklar dahi sattı bunu.

Zikir Matik görünüşe göre ettiğiniz zikirlerin sayısını tutuyor, kimisi başparmağı,kimisi serçe parmağı eşliğinde buraya kada herşey ne kadar normal görünüyor değil mi?

Kıymetli müslümanlar bu sözler yanlış anlaşılma olmasın diye, aklında tutamayan, hastalığı olan kişileri tenzih ediyorum, çocuklarda böyledir.

Bu zikir matik aslında şeytanın bir oyuncağı, sebebi ise müslüman veya mümin Allah’a ettiği zikrin sayısını bilmekle sorumluluk sahibidir, edilen zikir eşliğinde yapmış olduğunuz sevap ayrıdır fakat adet ve sayısını bilmek faziletli yapar sizleri, ayrıca işaret parmağı ile yapılan zikir daha hayırlı olmaktadır.

Buna nereden vardınız diyen bir takım tarikat mensubu çıkıp daha yazıyı bitirmeden küfür edeceklerine eminim ABDULHÂLİK GUCDEVÂNÎ (K.S.) kitap ve kuliyyatlari da geçer. Fakat aciz ve ömrünü sadece sohbet dinleyerek geçiren ve kendisini müslüman sanan kişilerin anlamayacağı kesin, sahte şeyhlerin ve hocaların kurbanı olan kişiler şeytanın oyuncağı olmaya mahkûmdur.

Dahada komik olanı birçok bağı olan hocaların buna karşılık cevapları da olmadığı gibi övgüler dizdiler. Ayrıca tesbihede gelelim illaki tesbihde şart değildir, aklında tutabilen hastalığı olmayan aklı ermeyen tesbihe devam etsin. Bir çok alim denilen zatın aslında sizlerden neler sakladığını bilseniz sizi Allah’tan nasıl uzaklaştırmak istediklerini anlayacaksınız ama nerde..

Sonra bir bakıyoruz ki hafız ateist olmuş, tarikat mensubu deist olmuş, çocuklar dinsiz olmuş satanist olmuş sonra suç eğitim ve diyanete. Arkadaş bunca alim denilen zat ne iş yapıyor? Show yapmaktan başka, menkibe anlatmaktan başka ne anlatıyor size? Elinde olan işaret parmağında olan faziletten habersiz milyonlar var üzüldüğüm ise şu maalesef islam bunlar gibi münafıkların eline kaldı,ona yanarım.

Ersoy.k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fatih Tezcan İstanbul Sözleşmesini Savunanlara Küfür Etti

HIZLI YORUM YAP