Zafer Partisi’nin Atatürk Havalimanı ile ilgili projesi! Ak Parti ve MHP yıkıyor! | SİYASET
DOLAR

32,5703$% 0.23

EURO

34,7983% 0

STERLİN

40,7012£% 0.04

GRAM ALTIN

2.487,92%0,17

ÇEYREK ALTIN

4.247,00%0,35

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Zafer Partisi’nin Atatürk Havalimanı ile ilgili projesi! Ak Parti ve MHP yıkıyor!

Zafer Partisi’nin Atatürk Havalimanı ile ilgili projesi! Ak Parti ve MHP yıkıyor!

Zafer Partisi’nin Atatürk Havalimanı ile ilgili projesi! Ak Parti ve MHP yıkıyor! Ak Parti, MHP ve BBP kararı ile yıkılan Atatürk Havalimanı yerine Ak partinin millet bahçesi yapacağını açıkladı.

MHP VE AK PARTİ YIKACAK MİLLET BAHÇESİ YAPACAK!

Ak parti ve MHP’nin isteği ile yıkılan havalimanının millet bahçesi olacağı önceden belirtmişti! Muhalefet  ,Cumhuriyetçiler, ülkücüler, Sol kesim durumdan rahatsız olduğu konuyla ilgili Atatürk adının silinmesinin doğru olmadığı belirtiliyor!

KAR YAĞIŞINDA BAKANLAR ORAYA İNMEK ZORUNDA KALMIŞTI!

İstanbul’a yoğun kar yağışında havalimanına inemeyen Ak partili iki bakanın Atatürk havalimanına indiği medyada uzun süre konuşulmuştu!

ZAFER PARTİSİ YIKILAN ATATÜRK HAVALİMANI İÇİN NE YAPACAĞINI AÇIKLADI!

Zafer Partisi’nin Atatürk Havalimanı ile ilgili projesi

Zafer Partisi’nin Atatürk Havalimanı ile ilgili projesi Atatürk Hava Limanı bugün yıkılıyor, sökülüyor ve Millet bahçesi olacakmış. Üzerine, hastane de yapsanız, iktidara geldiğimiz gün Atatürk Hava Limanı Projesine başlayacağız. Peki projemiz nedir?

Yaptığınız millet bahçesini ağaçları ile birlikte yakın bir bölgeye taşıyacağız. Bu taşınan ağaçlar ile oluşacak yeni parka, “Atatürk Parkı” adını vereceğiz.

Yapılan yeni İstanbul Havalimanı ise yedek, kargo, hava sanayi AR-GE ve teknoloji şirketleri ofisleri ile uçuş ve lojistik eğitim merkezi olarak hizmet verecek. Adını da “Kuvâ-yi Milliye Havalimanı” olarak değiştireceğiz.

Atatürk Havalimanı’nın pistlerine yapılan hastaneye gelince, o da taşınacak. Hastane projesine yapan firma ve taşeronları, İstanbul Havalimanı’nı yapan firma ve taşeronları, bu firmaların ortak ve yöneticileri için mali, idari ve vergi denetimi ve soruşturma başlatacağız!

THY ana hisseleri Türkiye Varlık Fonu’ndan (TVF) alınarak, Hazine’ye devredilecek ve Sayıştay tarafından detaylı denetime alınması sağlanacak. Türkiye Varlık Fonu, Zafer Partisi iktidarında tasfiye edilerek kapatılacak!

THY de ise; 1- Son 20 yılın tüm yönetim kararları, işlemleri ve satın alma ihaleleri, tüm yatırımları, personel alımları idari denetimden geçirilecek. 2- Reklam ve tanıtım harcamaları ayrıca denetlenecek.

3- Sermayesi güçlendirilerek, yeniden Türkiye’nin gurur duyduğu uluslararası markası olacak. Hizmetlerine yeni yatırımlar ve yenilenmiş filosu ile devam edecek. Allah hepimize sabır versin. Az kaldı, #ZaferYakın

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti’de BAE kavgası! Cahit Özkan görevden alındı!

HIZLI YORUM YAP