Yol var bakan yok! Binlerce kişi yolda kaldı Ak partili bakan önlem almamakla suçlandı! | SİYASET
DOLAR

32,3496$% 0.3

EURO

35,1215% -0.04

STERLİN

41,0894£% 0.15

GRAM ALTIN

2.304,85%1,21

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Yol var bakan yok! Binlerce kişi yolda kaldı Ak partili bakan önlem almamakla suçlandı!

Yol var bakan yok! Binlerce kişi yolda kaldı Ak partili bakan önlem almamakla suçlandı!

İstanbul, Ankara, Bolu, Samsun ve bir çok yerde yollar kapandı, oto yollarda vatandaşlar mağdur oldu, bazı vatandaşların ise çadır kurarak hayatta kalmaya çalışması sosyal medyanın gündemine düştü.

Samsun’a yakın yerlerde emniyet geri dönün çağrısı yaptığı fakat binlerce kişinin yollarda kalması sonrası otellerde boş yer kalmadığı bildirildi.

Saatlerce kuyruklarda bekleyen vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılamak için araçları terk edip yürümek zorunda kaldı.

Ak partili bakan ise sosyal medyada hedef haline geldi..

YOL VAR AMA AK PARTİLİ BAKAN YOK!

Geçtiğimiz gün Gaziantep belediye başkanı Fatma Şahin’in vatandaşları mağdur etmesinden sonra bu Sefer’de bir başka isim Ak partili ulaştırma bakanı Adil Karaismailoğlu’na yolda kalanlar sert tepki gösterdi..

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kar yağışı nedeniyle kapatılan yollar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, “Son 50 yılın en büyük kışını yaşıyor Bolu. Şu an itibariyle hiçbir sıkıntı yoktur. Bolu’da 500’e yakın arkadaşımız güvenli ulaşım için yoğun çaba sarfediyor. Şu an itibariyle Ankara-İstanbul arasında güvenli ulaşım sağlanmaktadır.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TURGUT PAKSOY’UN SAFI BELLİ OLDU

HIZLI YORUM YAP