Yıl 2021 Türkiye'de polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor | SİYASET
DOLAR

32,5771$% 0.3

EURO

34,8020% 0.15

STERLİN

40,3406£% -0.67

GRAM ALTIN

2.501,04%0,68

ÇEYREK ALTIN

4.266,00%0,44

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Yıl 2021 Türkiye’de polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor

Yıl 2021 Türkiye’de polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor

Yıl 2021 Türkiye’de polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor, CHP’li vekilin paylaşımı izleyenleri göz yaşlarına boğdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’de kuyruk yok demesinin ardından bir gün geçmeden CHP’li vekilinin kuyruklarda bekleyen insanların yiyecekleri toplamak için toplanması yürekleri yasa boğdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan konuşmasında, Türkiye’nin ihracat rekorları kırdığını söyledi. Erdoğan, “İhracatımız her ay rekorlar kırarak artıyor, fabrikalarımız harıl harıl çalışıyor, istihdamda salgın öncesi dönemin dahi üstüne çıktık” ifadelerini kullandı.

“SARAY BU BÜYÜK UTANCI GÖRMEZ”

Ekonomik krizin yurttaşları zor durumda bıraktığı günlerde Erdoğan’ın “Rekor” açıklamaları tepki çekerden dikkat çeken bir video paylaşıldı.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tarafından yapılan paylaşımda, Erdoğan’ın ekonomik büyümeye dair ifadeleri sırasında yurttaşların polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri topladığı görüldü.

Özkan o anları, “Erdoğan’ın büyüme masalları anlattığı alanın girişinde polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor. Saray bu büyük utancı görmez.” sözleriyle paylaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya’da Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar, Türkiye’de kuyruk yok!

HIZLI YORUM YAP