Uyuşturucu ile kaçmya çalışırken yakalan şüpheli İYİ Parti'li çıktı! İşte Meral Akşener ile çekilmiş fotoğrafları | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Uyuşturucu ile kaçmya çalışırken yakalan şüpheli İYİ Parti’li çıktı! İşte Meral Akşener ile çekilmiş fotoğrafları

Uyuşturucu ile kaçmya çalışırken yakalan şüpheli İYİ Parti’li çıktı! İşte Meral Akşener ile çekilmiş fotoğrafları

Kütahya’da polisin uygulama noktasında dur  ihtarına uymayıp hızla kaçmaya çalışırken yakalanan Şenol K’nın aracı ile evinde gerçekleşen aramalarda öldürücü zehir 115,7 gram metamfetamin ile uyuşturucu hap ele geçirildi. Şenol K’nın İYİ Parti Kütahya Teşkilatı’nda görevli olduğu öğrenildi.

 

Kütahya’da Gaybiefendi Mahallesi’nde denetim görevini yapan başarılı Kütahya Emniyet Müdürlüğü Yunus timleri, şüpheli hareketleri sebebi ile durdurmak istedikleri Şenol K’nın otomobiline ihtar yaptı. Dur ihtarına uymayıp kaçan Şenol K. kısa bir süre sonra yakalandı. Şüpheli Şenol K’nın evinde ve aracında yapılan aramalarda 115,7 gram metamfetamin ile 4 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

UYUŞTURUCU İLE KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANAN İSİM İYİ PARTİ’Lİ ÇIKTI

Şenol K. isimli şüphelinin İYİ Parti Kütahya Teşkilatından olduğu öğrenildi.

MERAL AKŞENER’E YAKIN BİR İSİM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yakın olduğu ortaya çıkan Şenol K’nın Akşener ile çekildiği fotoğraflar da sosyal medyada yer alıyor.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Geçirildiği sağlık kontrolünün ardından gözaltına alınan Şenol K, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince alınan ifadesinin ardından ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Şenol K, tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

 

‘UYUŞTURUCU SATAN NE KADAR ŞEREFSİZ VARSA…’

Evli ve 4 çocuk babası Şenol K’nın sosyal medya hesaplarında uyuşturucu satışına tepki göstererek, ‘uyuşturucu ile mücadele konferansla değil, operasyonla olur. Uyuşturucu satan ne kadar şerefsiz varsa alayı şerefsiz, vatan haini. Kütahya’da uyuşturucu satan şerefsizlere yönelik operasyonlarından dolayı emniyet personelini kutluyorum” yazılı paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

 

KAYNAK: TAKVİM

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP yönetimdeki İBB’nin ağaç katliamı hakkında bakanlara talimat geldi…

HIZLI YORUM YAP