Ümit Özdağ'ın Hatay'a girişi engellendi, Valilik izin vermedi, Jandarma bölgede set kurdu! | SİYASET
DOLAR

32,3769$% 0.18

EURO

35,0095% -0.19

STERLİN

40,9853£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,75%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,31

a

Ümit Özdağ’ın Hatay’a girişi engellendi: Hatay’a girilmesine izin verilmedi, Vali mayın döşeyeceğini düşünmüş! Milliyetçi geleneklere sahip olan Zafer Partisinin Hatay’a girişi çeşitli sebeplerden dolayı giriş izni verilmediği duyuruldu.

Valilik izni verilmemesinin sebebinin ise valinin ÜMİT ÖZDAĞ SINIRA MAYIN DÖŞEYECEĞİ İDDİASININ GERÇEK SANMASINDAN dolayı bu kararın alındığı bilgisini Ümit Özdağ bildirdi.

Zafer partililer ise Hatay ve sınırına akın etmeye başladı bir çok bölgeden gelecek zafer partililer ile birlikte jandarmanın ne yapacağı merak konusu olurken, Özdağ eylem yok, afiş yok, açlık orucu yok, girişimiz valilik izni ile yasaklanmış bir hafta, ben gitmiyorum buradayım.

İçerde Suriyeliler içerisinde işidli var daeş var ama ben giremiyorum öylemi dediği jandarma albayın ise cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı..

Erzin’de aracı durduran jandarma, Özdağ’ın açıklamalarını “Halkı kin ve nefrete sevk edebileceği, toplumsal hassasiyeti üst seviyeye çıkararak provokatif eylemlere zemin hazırlayabileceği” gerekçesiyle şehre girişini engelledi.

Erzin’de karargah kuran Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak tüm Zafer Partilileri buraya davet etti.

Özdağ, kendilerini durduran Jandarma komutanına “Açlık grevi yapmayacağız, yürüyüş, basın açıklaması, oturma eylemi, stand/çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma, yazılama gibi şeyler yapmayacağız. Bunların hiçbirisini yapmayacağımıza göre şehre giremez miyiz?” diye sordu.

Jandarmanın Zafer Partililerin şehre alınmayacağını söylemesi üzerine Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

Bu yasak kaldırılana kadar heyet olarak burada kalmaya devam edeceğiz. Bütün dünyaya buradan duyuruyorum: İçeride 700 bin tane Suriyeli var, bunların içinde IŞİD teröristleri var, El Kaideciler var ve siz 700 bin Suriyelinin olduğu bir Türk kentine siz bir Türk parlamenterini sokmuyorsunuz. Bu da Hatay Valisi’nin ayıbı olsun! Biz buradayız, bir yere gitmiyoruz! Hatay Türk toprağıdır.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Aykut Erdoğdu’dan eski eşi Özge Erdoğdu ile yaptığı görüşmede yeni eşi Tuba Torun hakkında bomba sözler: 50 kişiyle birlikte oldu

HIZLI YORUM YAP