Ümit Özdağ : Ekrem İmamoğlu büyük terbiyesizlik yaptı ! | SİYASET
DOLAR

32,5875$% 0.29

EURO

34,7735% -0.02

STERLİN

40,5634£% -0.15

GRAM ALTIN

2.487,46%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,02

a

Ümit Özdağ : Ekrem İmamoğlu büyük terbiyesizlik yaptı !

İYİ Parti’yi FETÖ/PDY partisi haline getirmeyeceğim. Ben bu partiyi FETÖ’nün sözcüsü olmasını istemiyorum diyerek, İYİ Parti İstanbul başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ/PDY’li terörist olduğunu iddia ettikten sonra Parti’den kovulan Ümit Özdağ ” Ekrem İmamoğlu terbiyesizlik yaptı ” dedi.

 

 

İYİ Parti’den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, konuk olduğu programda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İmamoğlu’nun kendisine büyük bir terbiyesizlik yaptığını ve buna rağmen kendisini desteklediğini söyleyen Özdağ, “Bu terbiyesizliği kamuoyu ile paylaşmayacağım” dedi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan “Jülide Ateş’le 40” programının bu haftaki konuğu İYİ Parti’den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ oldu.İhraç sürecinden, FETÖ’cü olmakla suçladığı Buğra Kavuncu’ya kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı

“BANA BÜYÜK TERBİYESİZLİK YAPMASINA RAĞMEN İKİ SEÇİMDE DE DESTEKLEDİM”

Ekrem İmamoğlu’nun Buğra Kavuncu ile ilgili sözlerini hatırlatan Jülide Ateş, Ümit Özdağ’a “İmamoğlu hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu yöneltti. Özdağ, “Ekrem İmamoğlu’yu bana karşı yaptığı büyük bir terbiyesizliğe rağmen destekledim. Kendisi de seçim sürecini iyi yönetti. Fakat Türkiye’nin güvenliği, devlet güvenliği, terör ile mücadele, istihbarat konularında bilgisi yoktur. Şu anda nöbetçi cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza çıkıyor. Bence İstanbul Belediye Başkanlığı’na odaklansa ve kendi partisinin işleriyle uğraşsa daha başarılı olacak. İmamoğlu, İYİ Parti’ye katılmadan bir hafta önce Bahadır Erdem’i ziyaret ederek Nutuk hediye etmiş. Kendisine acilen tavsiye ediyorum; İYİ Parti’ye katılanlara Nutuk hediye edeceğine Canan Kaftancıoğlu’na hediye etsin” ifadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER’İN RUHUNUN DERİNLİKLERİNDE ÇOK CİDDİ OTORİTER TAVIR GÖRÜYORUM

DEVLET BAHÇELİ, MERAL AKŞENER’DEN DAHA DEMOKRAT!

JÜLİDE ATEŞ: Meral Akşener ve İyi Parti Ümit Özdağ’dan kim ve ne uğruna vazgeçti?

ÜMİT ÖZDAĞ: Çok net! Buğra Kavuncu’nun genel başkanlığı uğruna bir! İki: partinin Türk Milliyetciliğinden temizlenmesi, tasviye edilmesi, Türk Milliyetçisi kadroların parti dışına itilmesi, milli devletçi kadroların parti dışına itilmesi projesi adına vazgeçildi!

Ben Sn. Bahçeli ile siyaseten mücadele ettim, ama Sn. Bahçeli’nin Sn. Akşener’den daha demokrat olduğunu gördüm. Altını çizerek söylüyorum: Sn. Bahçeli’nin Sn. Akşener’den daha demokrat olduğunu gördüm! Ben Sn. Bahçeli’yi çok ağır şekilde ideolojik anlamda eleştirdim, hiç saygısızlık yapmadım. Onun da bana yönelik ağır eleştirileri, suçlamaları oldu ama, Sn. Akşener’i daha eleştirmedim! Bir il başkanını eleştirdiğimde Sn. Akşener ihraç sürecini başlattı ve kesin ihraç talebiyle! Hem de tüzüğe aykırı bir şekilde, il başkanlarına siyasal linçle yaptırttı bunu! Altını çizerek söylüyorum Sn. Akşener’in demokrat kimliği, kamuoyuna sunmaya çalıştığı demokrat kimliğinin aksine, ben siyasetinin derinliklerinde, ruhunun derinliklerinde çok ciddi otoriter bir tavır görüyorum! Muhalefete tahammül gösteremiyor, eleştiriye tahammül edemiyor, eleştirdiğiniz anda sizi kapının önüne koymak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bakın şimdi Aytunç Çıray beyin ihraç süresi İyi Parti’de başlamıştır, onu da İyi Parti’den tasviye edecekler. Neden? Çünkü o da doğru bildiğini söylüyor.

 

İYİ PARTİ KADAR MİLLETVEKİLİ KAYBEDEN BAŞKA PARTİ YOK!

KORAY AYDIN ‘I MUTLU EDECEK İL BAŞKANI YOK! BÖYLE BİR PARTİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ?

 

JÜLİDE ATEŞ: İyi Parti iyi yönetilmiyor mu?

ÜMİT ÖZDAĞ: 200 kurucu ile kurulduk, şu anda 60 kurucu istifa etmiş durumda. 3 sene oldu daha parti kurulalı, 7 tane milletvekili partiden ayrıldı. Bu kadar milletvekili kaybeden başka parti yok. 81 il başkanıyla yola çıkmıştık, hala görevde olan 2 kişi kaldı, Bingöl ve Gümüşhane! Neden? Koray Aydın beyi mutlu edecek il başkanı bulunana kadar… Böyle bir parti başarılı olabilir mi?

 

MERAL AKŞENER İKTİDAR HEVESİNİ VE SİYASETİ TAMAMEN TERK ETTİ!

 

İYİ PARTİ’NİN DİVAN ÜYELERİ CHP’NİN BELEDİYELERİNDE GENEL MÜDÜRLÜK YAPIYOR!

 

JÜLİDE ATEŞ: Meral Akşener kime hizmet ediyor?

ÜMİT ÖZDAĞ: Meral Hanım’la yola çıkarken başlangıçta, hedefimiz iktidara gelmekti, bugün Meral Hanım’ın iktidar hevesini, isteğini ve de siyaseti tamamen terk ettiğini düşünüyorum. İyi Parti’nin Divan Üyeleri, CHP’nin belediyelerinde genel müdürlük yapıyorlar. Bunun için mi kurduk biz İyi Parti’yi?

 

Son kongrede aday olmadığım halde Ümit Özdağ’ın üstünü çizin dediler, İsmail Koncuk’un üstünü çizin dediler, ama Öcalan’la Anayasa’nın 66. Maddesi konusunda aynı düşündüğünü gördüğümüz Bahadır Erdem’e de Meral Akşener oy istedi! Olmazsa olmazım dedi Bahadır Erdem.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili isimden yeni çözüm süreci açıklaması!

HIZLI YORUM YAP