Tunç Soyer kendi kendini övdü sosyal medya çalkalandı | SİYASET
DOLAR

32,5273$% 0.3

EURO

34,6129% 0.29

STERLİN

40,5116£% 0.3

GRAM ALTIN

2.500,18%0,70

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%1,46

a

Tunç Soyer kendi kendini övdü sosyal medya çalkalandı

Tunç Soyer kendi kendini övdü sosyal medya çalkalandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kerem Ziya Yangöz adlı twitter hesabı kendisi hakkında paylaştığı, ‘Her sabah Belediye’ye gelirken durup kuşları beslediğini biliyor muydunuz? yazılı paylaşımını, ‘Sadece insanların değil İzmir’deki bütün canlıların başkanı’ açıklaması ve emojileri ile farklı bir hesaptan atıyormuş  gibi şahsi hesabından paylaşarak kendisini övdü.

ANINDA SİLİNDİ

Tunç Soyer, söz konusu paylaşımı yanlışlıkla resmi olan hesabından yaptığını fark edince anında sildi fakat silmesi hiç bir işe yaramadı çünkü ekran görüntüleri alınmıştı.

HAMZA DAĞ TUNÇ SÖYERE TAVSİYEDE BULUNDU

Soyer’i Trol diyerek eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya Tunç Soyer’e: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı troll hesabından atacağı tweeti kendi hesabından attı. Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler.” ifadesini kullandı.

“Siz zahmet edin çalışın. İzmirliler sizi över zaten. Bu sayede troll hesaplarla da uğraşmak zorunda kalmazsınız”. Hamza Dağ’ın yaptığı paylaşım sonrasında ise pek çok kişi, destek verdi. Hamza Dağ’ın paylaşımını retweet yapan kullanıcılar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i eleştirdi. Tunç Soyer ise, bir süre sonra paylaşımını kaldırdı.

SOYER’DEN AÇIKLAMA GELDİ: İSTİFASINI VERDİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kerem Ziya Yangöz adlı twitter hesabının kendisi hakkında paylaştığı, ‘Her sabah Belediye’ye gelirken durup kuşları beslediğini biliyor muydunuz? yazılı paylaşımına, kendi hesabından yorum yapmasının ardından açıklama yaptı. Söz konusu paylaşımı kendisinin yapmadığını belirten Soyer, ”Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir” dedi.

Aynı durum daha önce Akpartili bir vekilin tarafından  sahte hesap kullanarak kendisini övmesi ile de gündeme gelmiş ve yeliz lakabını almıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu ” Çocuklarım siyasette olmamdan rahatsız”

HIZLI YORUM YAP