Trump için Medya'da üzülen AK partili Trump Türkiye için ne dedi? | SİYASET
DOLAR

32,5994$% 0.1

EURO

35,0214% 0.42

STERLİN

40,6507£% 0.1

GRAM ALTIN

2.416,93%-0,24

ÇEYREK ALTIN

4.045,00%-0,15

a

Trump için Medya’da üzülen AK partili Trump Türkiye için ne dedi?

Medya’da bir çok AK partiye yakın ismin Trump desteği sunması ve Joe Biden için nefret paylaşımları, sosyal medya üzerine konuşulurken Trump daha önce yazdığı mesajlar yeniden gündeme geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden Trump, Türkiye Cumhuriyetini tehdit ettiği mesajlar yeniden gündeme geldi.

Amerikan başkanlık seçimlerinde Joe Biden’e karşı seçimleri geride götüren Trump’un Türkiye hakkındaki sözleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından yeniden gündeme getirildi.

ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı Trump, Demokratların adayı Biden’e karşı seçimi geride götürüyor. ABD Başkanı Trump, bazı eyaletlerde yeniden oy sayımı için mahkemeye başvururken, Georgia’da sekreterlik seçimlerinde farkın çok az olması nedeniyle yeniden oy sayımına gidileceği açıklandı.

Trump’ın seçimi geride götürmesinin ardından sosyal medyada da Trump ile ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. O paylaşımlardan biri de Türkiye’de bankacılık sektöründe önemli isimleri arasında yer alan Piraye Antika’dan geldi.  Antika, sosyal medya hesabından Trump ile ilgili şu paylaşımda bulundu:

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Diyarbakır da evlat nöbeti tutun ailelerden HDP’ye ‘ajanda’ çıkışı

HIZLI YORUM YAP