Troller FETÖ Örgütü zamanında kullanıldı! | SİYASET
DOLAR

32,5693$% 0.26

EURO

34,7621% -0.05

STERLİN

40,5406£% -0.2

GRAM ALTIN

2.491,04%0,28

ÇEYREK ALTIN

4.256,00%0,14

a

Troller FETÖ Örgütü zamanında kullanıldı!

Troller FETÖ Örgütü zamanında kullanıldı! Kemal Kılıçdaroğluna gelen belgelerde isimleri geçen trollerin bazılarının FETÖ/PYD üyelerine yakın olduğu iddia edilmeye devam ediyor!

Kılıçdaroğlu Nevzat Kanlı 35 dediği kişinin 35 yaşında olduğu belirtilirdi. Ak troller ise bu iddianın doğru olmadığını dava açacakları belirtti, Mahkeme kayıtlarında ise henüz trol grubun dava açmadığı ortaya çıktı

REZİL KEPAZE ALDULAR!

Trol gruba ilk operasyonu MİT yaptı, hepsinin kim olduğunu resmi belgelere geçirildi, Geri dönük olarak seçimden sonra yargılanmaya başlayacak trol grubu üyelerini ve destekçilerini ağır cezalar bekliyor.

TERÖR GRUPLARI İLE İLİŞKİLERİ VAR!

Fetö/PYD örgütünün kullandığı binlerce hesabın farklı kişilere geçtiği belirtiliyor, Yazılım ve gruplar içerisinde yönlendirme yapan terör örgütü üyesi olduğu bilinen kripto fetöcüler odluğu belirtiliyor!

KILIÇDAROĞLU SON LAİK BÜKÜCÜ İSİMLİ NEVZAT KANLIYI DEŞİFRE ETTİ!

Deşifre sonrası trol grupları isim benzerliği olduğu belirtilen bir kişinin hayatının karardığını belirtmeye başlayarak asıl trol grubu yöneticisinin aklanmaya çalıştığını gösteriyor!

TROL GRUPLARI İLK KULLANAN FETÖ

Fetö üyelerinin İstanbul merkezli evlerinin olduğu ortaya çıkmıştı! Emniyetin takibinde olan binlerce hesabın satılarak örgüte yakın kişilere verilmesi ‘de gündemde. Terör örgütleri hesapları satarak yakın oldukları kişilere bedelsiz olarak vererek izlerini kaybettiğini belirtiyor!

NEVZAT KANLI İSİMLİ AKTROL İÇİN DEĞİL HEPSİ İÇİN SORUŞTURMA AÇILMALI.

Konu hakkında seçim sonrası binlerce trol grubu yöneten ve yöneticilerin terör örgütü üyeliğinden yargılanması an meselesi..

kaçamayacaklar denildi. Bazı hesapların ise örgüt üyelerine yakın olduğu için birçok hesabın kendisini gizlediği ortaya çıkmıştı.

BAHÇELİYE HAKARET!

MHP lideri bahçeliye ‘de hakaret etmiş!

Nevzat Kanlının 35 yaşında olduğu belirtildi trol grubunun ise sosyal medyada paylaştığı kişi başka bir hesap ile Nevzat Kanlı ismini saklamaya çalıştıkları ‘da ortaya çıktı!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu hedef göstererek trol dedi! Konuyla alakası bile olmayan vatandaşın hayatı kararttı…

HIZLI YORUM YAP