Tevfik Göksu : Fethullah Gülen yer yüzünü mayalayan gönül sultanı! | SİYASET
DOLAR

32,3328$% 0.24

EURO

35,0685% -0.2

STERLİN

40,9533£% -0.19

GRAM ALTIN

2.281,73%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.953,00%-0,65

a

Tevfik Göksu : Fethullah Gülen yer yüzünü mayalayan gönül sultanı!

Tevfik Göksu : Fethullah Gülen yer yüzünü mayalayan gönül sultanı! Ak parti esenler belediye başkanı ve  aynı zamanda Ak parti İBB meclis başkanı olan Göksu’nun FETÖ/PYD Vatan haini için övgüler dizdiği ortaya çıktı!

Ak parti ve Cumhurbaşkanlığı Göksu’yu görevden alıp almayacağı merak konusu olurken, Göksu videolar için açıklama yapmadığı görüldü.

Milyonlar kişinin ölümüne ve kara para aklamasına ve Türkiye Cumhuriyetine darbe yapmaya kalkan Gülen için övgüler dizen Göksu’nun diğer kardeşi ise büyük elçi olduğu biliniyor.

Gözler içişleri bakanlığının yapacağı soruşturmaya çevrildi, Göksu’nun açıkça gülen için gönül sultanı demesi videolara yansıdı..

İmamoğlu‘nu hedef alan Tevfik Göksu’nun arşivi yeniden açıldı. İmamoğlu‘na terör göndermesi yapan Göksu defalarca FETÖ liderine selam göndermişti.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı kuruluşları ve şirketlerinde çalışan 557 personel hakkında “terör örgütleriyle bağlantılı” iddiasıyla teftiş başlattı. İçişleri Bakanlığı ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın peş peşe açıklamalarının ardından önce sosyal medyadaki troller ardından da AKP’li vekil ve belediye başkanlarından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na FETÖ iması yapıldı. İmamoğlu’nu terör diyerek hedef alan isimlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanı ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu oldu.

KORİDORLARDAN SESLER DUYDU!

Göksu, “Belediye koridorlarında konuşulanlar var” diyerek İBB’deki “terör bağlantılı elemanlar” iddialarına şunları söylemişti:

“Fiilen x, y, z deme şansına sahip değilim ama koridorlarda çok dillendiriliyordu. Bakanımız dillendirilen şeyi isimlendirdi. Bir insanı net tespit olmadıkça bir konuyla ilgili isimlendirmek hakkaniyet ve hukuk adına doğru olmaz. Elbette bilgimiz var. Bakanımızın elinde datalar var. Benim elimde öyle bir data yok. Kalkıp da zanla öyle bir ifadeyi kullanmak vicdanen doğru olmaz.”

ARŞİVİ PATLADI

Bu sözleri İmamoğlu için kullanan Göksu, arşivini sildi ama paylaştıkları ve eski konuşmaları halen hafızalarda. 2013 yılında Ramazan ayında Esenler Belediyesi “Anadolu’yu Mayalayanlar” diye bir program düzenledi. Programın onur konuğu FETÖ lideri Fetullah Gülen’di. Belediye Başkanı  Tevfik Göksu o dönem “Kiminize göre Fetullah hoca, kiminize göre cemaat, kiminize göre hizmet, kiminize göre ne olursa olsun hepimize göre o hepimizin gönül sultanı. O gönül sultanını Esenler’de konuk ederek hem şehrimizin sokağını hem de şehrimizin meydanını bereketlendirdiğimizi düşünüyoruz” dedi. Göksu bununla da bitirmedi konuşmasını. “Bugün Fethullah Gülen Hoca Efendi’yi anlamaya çalışacağız. Allah kendisine hayırlı, uzun ömürler versin. Bu topraklara o kadar önemli bir maya serpti ki tam da ‘Anadolu’yu Mayalayanlar’ konseptine çok iyi oturan, fakat ‘Anadolu’yu Mayalayanlar’ cümlesinin bile kifayetsiz kaldığı büyüklükte bir maya serpen gönül sultanını burada misafir ediyoruz. Hoca efendi için belki de ‘Yeryüzünü Mayalayan’ dememiz gerekiyor. Dünyanın neresine giderseniz gidin, Onun bir mayasıyla karşılaşacak ve Ondan bir eser bulacaksınız. Biz O’nu anlamaya çalışmakla kendimizi bahtiyar addediyoruz.”

FETÖ’YE SELAM ÇAKTI

Bugün İmamoğlu’na terör ve FETÖ ile saldıran Göksu selam göndermeye devam etti:

“Bir taraftan bu etkinlikler, diğer taraftan binlerce yoksulumuzun sofrasında ekmek oluyoruz, aş oluyoruz. Her şeyden önemlisi, Anadolu’ya maya serpenleri bu meydanda misafir ediyoruz. İstiyoruz ki bu millet üzerinden çok tanklar geçmesine rağmen bu tankları elinin tersiyle itti ve bu millet kendi inancını yok etmek için gece gündüz çalışanlar karşı hangi iradeyle ayakta kaldı. Bu milletin çocukları bu isimleri çok iyi ezberlesin istiyoruz. Buradan okyanus ötesine binlerce selam gönderiyoruz. Allah uzun ömürler versin.”

PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Göksu’nun bu konuşmaları arşivde kayıtlı kaldı. FETÖ ile ortaklık bitince bu kez arşiv silmeye başladı. Twitter adresindeki övgü dolu paylaşımlarını silmeye çalışan Göksu, arşivdeki yerini aldı.

 

tele1

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışındaki mal varlıkları ve FETÖ ile ilişkisi olduğuna yönelik iddialar yargıya taşınıyor!

HIZLI YORUM YAP