Tekirdağ'ın CHP yönetimde'ki Muratlı Belediyesinde yolsuzluk sonrası 2.5 MİLYON TL heykel alımı ! | SİYASET
DOLAR

32,3533$% 0.31

EURO

35,1467% -0.05

STERLİN

41,0942£% 0.09

GRAM ALTIN

2.307,80%1,34

ÇEYREK ALTIN

3.971,00%0,14

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Tekirdağ’ın CHP yönetimde’ki Muratlı Belediyesinde yolsuzluk sonrası 2.5 MİLYON TL heykel alımı !

Tekirdağ’ın CHP yönetimde’ki Muratlı Belediyesinde yolsuzluk sonrası 2.5 MİLYON TL heykel alımı !

Son zamanlar da Tekirdağ’ın kendi has insanlarının ve gençlerinin yaşadığı Muratlı da olaylar bitmiyor. Geçtiğimiz hafta yolsuzluk yüzünden soruşturma geçirmiş ve soruşturma geçiren kişinin halen görevde olup olmadığını bile açıklamayan başkan Nebi TEPE’nin adı şimdi’de 2,5 milyon TL’ye Çorlu belediyesinden alınan heykeller ile anılıyor.

 

 

 

AK Parti Muratlı Belediye Meclis Başkanı görevinde bulunan Beytullah Ongun, Çorlu Belediyesi tarafından 2,5 milyon TL’ye alınan heykelleri için haklı eleştirisini söyledi. Ongun, “CHP heykelcilik israfını Çorlu Belediyesi’ne devretti” dedi.

Muratlı Hizmet – Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan 2,5 milyon TL’ye satın alınan heykeller için değerlendirmede bulunan AK Partili Muratlı Belediye Meclis Başkanı Beytullah Ongun, “2019 yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’nı AK Parti’nin adayı Cüneyt Yüksel kazanınca, CHP heykelcilik israfını Çorlu Belediyesi’ne devretti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Eşkinat zamanlarında harcanan paraları, Süleymanpaşa’nın projelendirmeda kullananları anlatıyor” diyor.

 

Bir başka yandan ise Çorlu Belediyesi Yılmaz Büyükerşen Müzesi’nin Bale’nin 9 Eylül’de atılan pandemi nedeni ile Yılmaz Büyükerşen’ina katılamayacağı da gelen bilgiler arasında.

 

 

Kaynak : Baykuş Haber halk muhabirleri / Tekirdağ Muratlı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti’nin kalesi Konya’da esnaf şehre indi protesto etti!

HIZLI YORUM YAP