Zafer Partisi Lideri Özdağ'dan yine yeniden skandal ifadeler: Süleyman Soylu'yu görürsem döveceğim... | SİYASET
DOLAR

32,3701$% 0.15

EURO

35,0364% -0.16

STERLİN

40,9645£% 0.14

GRAM ALTIN

2.324,50%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%-0,26

a

Zafer Partisi Genel Başkanı görevinde bulunan Ümit Özdağ’dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili olarak ”lise talebeleri gibi” ifadelerde bulunarak yeni bir skandala daha imzasını attı. Özdağ, “Karşılaştığımız ilk yerde Süleyman Soylu’yu döveceğim” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hakkında bir genel başkan sıfatı ile uyuşmayan söylemlerini yineledi. Özdağ Süleyman Soylu’ya ilk karşılaştıkları yerde döveceğini söyledi. Ümit Özdağ, içişleri Bakanlığı’nı devletin makamını sözde basmaya gittiği günle ilgili olarak da “Soylu karşıma çıksaydı ona vuracaktım” ifadelerine yer verdi.

Bülent Arınç’ın Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik “Operasyon çocuğu, adam yerine koymam” sözleri için “Anadolu’da bu sözler için cinayet işlenir” sözle hatırlatılan Ümit Özdağ, şunları söyledi:

Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu!

“Bülent Arınç haklı. Ben oraya kadar (İçişleri Bakanlığı) gittim. Süleyman’ı (Soylu) görsem dövecektim. Bakanlığın önüne çıksa ona vuracaktım yani. Onun için gittim oraya. Bir yerde görürsem yine kendisine vuracağım, haberi olsun.”

SÜLEYMAN SOYLU, ÜMİT ÖZDAĞ İÇİN NE DEMİŞTİ? 
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir televizyon programında Ümit Özdağ için, “Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’dan Ümit Özdağ’a: İstihbaratçı artığı

İKİMİZDEN BİRİ ÖLENE KADAR BU KAVGA SÜRECEK 

Soylu’nun kendisine yönelik sözleri için “Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek” paylaşımı yapmıştı.

Özdağ bir gün sonra da İçişleri Bakanlığı’nın önüne gitmek için yola çıktı ancak TBMM önünde durduruldu. Bunun üzerine Özdağ, “Süleyman hadi kapının önüne gel korkak herif. Televizyona çıkıp küfretmek senin haddine mi hadi gel bakalım buraya. Geliyorum Süleyman bekle. Ben tek başıma geliyorum, Ümit Özdağ’dan bu kadar mı korkuyorsun?” diye bağırdı. Sonra da “Bu iş ikimizden biri ölene kadar devam edecek, ya sen özür dilersin milletin önünde ya da sonuna kadar bu iş devam eder” tehdidi savurdu.

KAYNAK: SÖZCÜ / RUHAT MENGİ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gebze’de Afganları kamyonlarla bırakılma görüntüsü! Süleyman Soyluyu istifa ettirecek görüntü!

HIZLI YORUM YAP