SP Lideri Karamollaoğlu AK Parti’yi muhafazakar olarak kabul etmiyorum | SİYASET
DOLAR

32,5163$% 0.2

EURO

34,7705% 0.07

STERLİN

40,6141£% 0.33

GRAM ALTIN

2.496,51%1,40

ÇEYREK ALTIN

4.265,00%0,69

a

SP Lideri Karamollaoğlu AK Parti’yi muhafazakar olarak kabul etmiyorum

SP Lideri Karamollaoğlu AK Parti’yi muhafazakar olarak kabul etmiyorum…

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,Sosyal paylaşım sitesi Youtube’da Yavuz Oğhan’zun kanalına misafir oldu.SP lideri Karamollaoğlu; “AK Parti’yi muhafazakar olarak kabul etmiyorum. AK Parti muhafazakarlığı kullanmak isteyen bir parti.” ifadelerini kullandı.

 

Yotube’da konuk olduğu Yayında AK Parti’yi muhafazakar bir parti olarak kabul etmediğini iddia eden Karamollaoğlu, “İslamın içinde yalan olmaz, iftira olmaz, hıyanet olmaz, soygun olmaz, rüşvet olmaz. Diğerkamlık olur, herkesi kucaklama gayreti olur diye konuştu.

AK PARTİ MUHAFAZAKARLIĞI KULLANIYOR

AK Parti’nin muhafazakarlığı kullanmak istediğini iddialarında yer veren  Saadet Partisi lideri, Yoksa siz adaletsiz bir davranışı ne ile izah edeceksiniz? İnançlı bir insan adaletsiz olabilir mi? Siz liyakate önem vermemeyi nasıl izah edeceksiniz? Dürüst olmamayı; yememeyi, yedirmemeyi, rüşvet alıp vermemeyi nasıl izah edeceksiniz diye soru yönelti..

Liberallerin ve Sosyal demokratların’da  İslam’la barışma zamanı geldiğini de ifade eden  Karamollaoğlu, Barışmak çabası var onu görüyorum, barışma gayreti var var olan düşmanlığı saklamadı.

Karamollaoğlu kouşmasının devamında:Ramazan ayının içindeyiz. Sen İslam mı diyorsun? İslam adaleti emreder, ben adaletten yanayım. Ben de en az senin kadar Müslümanım; ben liyakatten yanayım, ben dürüstlükten yanayım ve bu memleketin malını, mülkünü kimseye peşkeş çekmem, çektirmem.”  diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hükümet Sistemi içi ”TUZAK” dedi !

HIZLI YORUM YAP