Sözcü Ömer Çelik'ten 'Barış Çakan' paylaşımı! | SİYASET
DOLAR

32,5480$% 0.14

EURO

34,9947% -0.13

STERLİN

40,8616£% -0.11

GRAM ALTIN

2.438,32%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

Sözcü Ömer Çelik’ten ‘Barış Çakan’ paylaşımı!

Sözcü Ömer Çelik’ten ‘Barış Çakan’ paylaşımı !

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Barış Çakan kardeşimizin hayatını kaybetmesinden çok büyük üzüntü duyduk. Ona hunharca saldıranlar kadar, olayı ırkçı bir istismar haline getirmeye çalışanları da lanetliyoruz.” dedi.

 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sosyal Paylaşım sitesi, Twitter hesabı üzerinden, Barış Çakan’ın, Ankara’da hafta sonu ezan okunduğu sırada yüksek sesle müzik dinleyen bir grubu uyarırken meydana gelen tartışmada yaşamını kaybetmesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

“Barış Çakan kardeşimizin hayatını kaybetmesinden çok büyük üzüntü duyduk. Allah rahmet eylesin. Ona hunharca saldıranlar kadar, olayı ırkçı bir istismar haline getirmeye çalışanları da lanetliyoruz.” ifadelerine yer veren Çelik, açıklamalarının devamın da şunları kaydetti:

“Ezan okunurken yüksek sesle müzik dinleyen bir grubu uyaran Barış Çakan, bu grup tarafından hunharca saldırıya uğradı. Provokasyon şebekesi ise ‘Kürtçe şarkı dinlediği için öldürüldü’ diye alçakça bir yalanın propagandasını yaptı. Bu acımasız saldırıyı gerçekleştirenler yakalandı ve tutuklandı. Provokasyon şebekesi ise hunharca yalan söylemeye ve istismara devam etti. Katillerin eylemi insanlık dışıdır. Provokasyon şebekesi ise daha da insanlık dışı bir istismar peşindedir.

Bu ülkede insan hayatına, toplumsal barışımıza ve kamu düzenine saldıranlarla güçlü şekilde mücadele ediyoruz. Provokasyon şebekeleriyle de aynı şekilde mücadele edeceğiz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cihat Yaycı Paşa’dan  Başkan Erdoğan ve Bahçeli’ye mektup !

HIZLI YORUM YAP