Şırnak Valiliği MHP ilçe başkanı için açıklama yaptı! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Şırnak Valiliği MHP ilçe başkanı için açıklama yaptı!

Şırnak Valiliği MHP ilçe başkanı için açıklama yaptı! MHP ilçe başkanının Taksim bombacı ile adına kayıtlı hattan görüşme yaptığının ortaya çıkmasının ardından açıklamalara bir yenisi daha eklendi!

ŞIRNAK VALİSİ MHP İLÇE BAŞKANINI SAVUNDU!

Şırnak valiliği konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapması ise tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili olarak valiliğin işimi bu mesaj diyerek valiliğe soru sordu.

Konuyla ilgili Araştırmalar sürerken, MHP’li başkanın ise üzerine hat nasıl çıkarıldı, kayıp ilanı verildi mi soruları sorulmaya başlarken, hattın nasıl çıkarıldığı ise merak konusu olurken, Emniyet konuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.. 

Üzerine kayıtlı hattan İstiklal bombacısı ile konuşulduğu belirlenen MHP İlçe Başkanı: “Ehliyetimin fotokopisini çoğaltıp hat almışlar”
İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı ile ilgili olarak ifade verdiği ortaya çıkan MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan, “Benim ehliyetimin fotokopisini almışlar, bir bayiye gidip hat çıkartmışlar. O hattı hiç kullanmadım. Beni jandarmadan aradılar, gidip anlattım, şüpheli değilim. Beni ve partimi lekelemek için terör örgütünün yaptıkları bunlar” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan, Emniyete ifade vermeye gitmedim, iftira attılar!

HIZLI YORUM YAP