Sel Olmuştu Köprü Yapan Ak Partili Belediye! Giresun Belediyesi Bu Nasıl Köprü Hiç mi Akıllanmadınız? | SİYASET
DOLAR

32,5960$% 0.36

EURO

34,8314% 0.26

STERLİN

40,6854£% 0.2

GRAM ALTIN

2.497,48%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.270,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Sel Olmuştu Köprü Yapan Ak Partili Belediye! Giresun Belediyesi Bu Nasıl Köprü Hiç mi Akıllanmadınız?

Sel Olmuştu Köprü Yapan Ak Partili Belediye! Giresun Belediyesi Bu Nasıl Köprü Hiç mi Akıllanmadınız?

Sel Olmuştu Köprü Yapan Ak Partili Belediye! Giresun Belediyesi Bu Nasıl Köprü Hiç mi Akıllanmadınız? Giresun Dereli ‘de olan sel felaketi sonrasında bakanlık harekete geçmişti, Yapılan kısımların kısmen düzenlenmesi sonrasında yapılan köprü ise gündme oldu!

Ak parti Giresun Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili açıklama yapmazken, Dereli Belediye başkanı Zeki Şenlikoğlu ‘da açıklamalarda bulunmadı!

Yapılan Köprüden ders çıkarmayan Ak partili Belediye’ye tepki yağıyor!

Ak parti Giresun Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili açıklama yapmazken, Dereli Belediye başkanı Zeki Şenlikoğlu 'da açıklamalarda bulunmadı!  Dereli sel köprü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bile dinlemediler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bölgenin yenilenmesi için bakanlık ve belediye ekiplerimiz çalışıyor vatandaşı mağdur edilmesin demişti! Yapılan köprü bölgede yaşayanların hayatını riske atarken, Belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini dinlemedikleri ortaya çıktı!

Ak parti Giresun Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili açıklama yapmazken, Dereli Belediye başkanı Zeki Şenlikoğlu 'da açıklamalarda bulunmadı! Ak parti Giresun Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili açıklama yapmazken, Dereli Belediye başkanı Zeki Şenlikoğlu 'da açıklamalarda bulunmadı!  Dereli sel köprü

Bakanlık ise resmi açıklama yapmazken, bölgede yaşan seçmen ise bu rezillik seçimde pahalıya patlar yazıklar olsun hepsine yorumları yapıldı..

Ak partinin ilk seçimde iki bölgeyi de kaybedeceği konuşulmaya başlandı vatandaşların iki belediye başkanında yoğun şikayetlerinin ise Ak parti genel merkezine bildirilmediği iddia ediliyor!

Giresun belediye başkanı daha önce de bir sandala imza atmış Merkezin en fazla kazanan otoparkının ihalesini yanın bir arkadaşına verdiği belirtilmişti!

Çalışanları ise diğer yerlere göndermiş, konuyla ilgili ise öyle bir şey olmadı yok dese de ihalenin Giresun’da bir kişiye verildiği ortaya çıkmış seçimden sonra otoparkı alan kişi burası bizim diyerek çevrede duyuru yaparak ihalenin önüne geçmiştir!

 

Sel Olmuştu Köprü Yapan Ak Partili Belediye! Giresun Belediyesi Bu Nasıl Köprü Hiç mi Akıllanamadınız?

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener’den Kılıçdaroğlu’nun adaylığıyla ilgili dikkatleri üzerine çeken açıklama

HIZLI YORUM YAP