Sedat Peker: Süslü Sülüman, Anadolu Adliyesi'nde ortak çalıştığın savcıları ve çocuklarını anlatacağım! | SİYASET
DOLAR

32,3511$% 0.29

EURO

35,1353% -0.02

STERLİN

40,8557£% -0.4

GRAM ALTIN

2.306,32%1,28

ÇEYREK ALTIN

3.968,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Sedat Peker: Süslü Sülüman, Anadolu Adliyesi’nde ortak çalıştığın savcıları ve çocuklarını anlatacağım!

Sedat Peker: Süslü Sülüman, Anadolu Adliyesi’nde ortak çalıştığın savcıları ve çocuklarını anlatacağım!

Sedat Peker: Süslü Sülüman, Anadolu Adliyesi’nde ortak çalıştığın savcıları ve çocuklarını anlatacağım! Hayatına şimdilik yurt dışında devam eden Sedat Peker Joe Biden ve Erdoğan’ın görüşmesinden sonra devam edeceğinin sinyallerini vermişti.

Sedat Peker sosyal medya üzerinden Süleyman Soylu hakkında iddialarına devam etti ve elinde olan belgelerin olduğunu belirten açıklamalara yer verdi, Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde milyonlarca insanı dolandırıp yurt dışına kaçan Thodex kurucu olan dolandırıcı Faruk Fatih Özer ‘in nasıl yurt dışına çıktığını ve Süleyman Soylunun işin neresinde olduğunu açıklamalarda bulundu.

Süleyman Soylu henüz iddialara cevap vermezken, yargının ne karar alacağı ise merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir ekip kurtluğunu ve olan iddiaları gizli şekilde araştırdığını aynı zamanda Süleyman Soylu için tabandan gelen rahatsızlıkların ‘da olmaya başladığı iddia edildi.

Sedat Peker şu ifadeleri kullandı:

  • Süslü Sülüman sana söz veriyorum, seni yüce divanda yargılatacağım. Seni rezil rüsva edeceğim. Anadolu adliyesinde ortak çalıştığın savcıları, o savcıların çocukları üzerinden yaptıkları serveti bir bir anlatacağım. Seni mahvedeceğim
  • Süslü Sülüman; eski il müdürü Mustafa Çalışkan beyin yolladığı emniyet müdürünü, Mustafa Çalışkan bey tayin olduktan yirmi gün sonra istihbarattan sorumlu il emniyet müdür yardımcısı olarak İstanbul’a nasıl getirttiğini…
  • Anadolu Adliyesi’ndeki sana bağlı savcılar ve İstanbuldaki istihbarattan sorumlu il emniyet müdür yardımcısıyla Thodex operasyonunu nasıl yönlendirdiğinizi, yeğenin ve oğlun vasıtasıyla bu şahısla irtibat kurup yurt dışında bu paranın büyük kısmını nasıl aldığınızı da anlatacağım”

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Joe Biden ile görüşme yorumu

HIZLI YORUM YAP