SADAT Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür: Vatanı kanla aldık, sandıkla teslim etmeyeceğiz | SİYASET
DOLAR

32,3878$% 0.16

EURO

35,0590% -0.16

STERLİN

40,9868£% 0.15

GRAM ALTIN

2.324,34%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%-0,48

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • SADAT Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür: Vatanı kanla aldık, sandıkla teslim etmeyeceğiz

SADAT Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür: Vatanı kanla aldık, sandıkla teslim etmeyeceğiz

SADAT Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür: Vatanı kanla aldık, sandıkla teslim etmeyeceğiz! Konuyla ilgili işçileri bakanlığı henüz açıklama yapmazken, Ak parti de konuyla ilgili açıklama yapmadı!

TEHDİT ETTİ! İDDASI!!

CHP lideri Kılıçdaroğlu SADAT ziyareti sonrasında Gözler SADAT’a çevrilmiş ve CHP lideri ise Seçimle ilgili bazı bilgiler alıyoruz, kimse buna kalkışmasın demişti, Çok geçmeden SADAT yönetiminde olan kişisin sosyal medya paylaşımı gündem oldu!

Seçmeni ve Türk milletini açıkça tehdit ettiği iddia edilirken, Konuyla ilgili kişi ve kurumlara dava açılacak, Gözle içişleri bakanlığına çevrildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan alakam yok bunlarla demişti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanı, emekli general Adnan Tanrıverdi tarafından kurulan SADAT’la ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de ‘Türkiye’de askeri kamp kurduklarını’ iddia etmişti. Akşener, bu kampların fotoğraflarını gördüğünü de açıklamıştı.

SADAT bu iddiaları reddetse de İstanbul Ticaret Odası sicil kaydına göre SADAT yönetim kurulu üyesi Ersan Ergür şöyle tweet attı: “Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz… Etmeyeceğiz! Vatan sağ olsun…”  Gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

sadat seçim

Sildiği paylaşımın ardından Ergür, bu sefer şunları yazdı: “Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Yüce Türk milleti Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta oy vermeyerek cennet vatanımızı teslim etmeyecektir… Vatan sağ olsun”.

https://twitter.com/ersanergur/status/1529908310266236933
kaynak: DİKEN

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Erdoğan 27 Mayıs Darbesi’nin 62. Yıl Dönümünde Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor Temalı Anma Programı – CANLI YAYIN

HIZLI YORUM YAP