Rize'de Meral Akşener için Provokasyon Yapan ve Poster Asanlar Kimler? | SİYASET
DOLAR

32,5673$% 0.15

EURO

34,8312% 0.42

STERLİN

40,3217£% 0.36

GRAM ALTIN

2.417,64%-0,61

ÇEYREK ALTIN

4.102,00%-0,72

a

Rize’de Meral Akşener için Provokasyon Yapan ve Poster Asanlar Kimler?

Rize’de Meral Akşener için Provokasyon Yapan ve Poster Asanlar Kimler? İyi Parti lideri Meral Akşener’in İkizdere’de olan köylülere ziyareti sırasında asılan olaylar devam ederken Akşener gitmeden önce 4 gün öncesinde korsan posterler asıldığı, posterlerin ise Emniyetin açıklamasına göre savcılık kararı olmadan alınmayacağı iletildiği söyledi, Söz konusu posterlerin ise asıldıktan sonra Aynı gün içinde söylenen iddialara göre polislerin beklediği ve posterlerin indirilmemesi istenildiği iddia adildi

Konuyla Alakalı Ak Parti Rize Millet vekili posterleri biz astırmadık derken, posterleri paylaşarak Reisin yanındayız mesajı verdiği twitter görüntüsü yayınlandı. Ak partili Rize millet vekili bunları provokasyon yapmak için asmışlar dediyse ‘de aynı görüntüleri ve afişlere destek verdiği sosyal medya mesajları ekranlara yansıdı.

İYİ parti İl ve ilçe başkanları ise konuyla alakalı biz korsan posterleri indirmek istedik fakat polis bunları kaldırmayın yoksa bu suç olur dedikleri iddia edildi.

Konuyla ilgili ise MHP lideri Bahçeli ve Erdoğan’ın sonraki başkanları ise Protesto ve görüntülere destek verdikleri görünürken, Meral Akşener daha önce evim ‘de basıldı ben bunlara pabuç bırakmam kimseden ‘de korkmam dedi. MHP lideri ise bizim çocuklar diyerek posteri asanlara destek olduğu iddia edildi.

Öte Yandan Rize Ak partili başkan ve yanında olanların dayak yediği görüntüler youtube üzerinden yayınladı, Erzurumlu İyi partililer Rize’de Ak partilileri Meydan’da dövdükleri, esnafın ise İYİ partililere destek verdiği görülmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmişte hakaretler edilmişti Rize’de

Merhum Mesut Yılmazın ‘da geçmişte şehri olan ve oldukça fazla seveni olan ile giden Erdoğan’ın 5 dk olan mesafeyi 1,5 Saat’te tamamlandığı söyleniyor, Erdoğan’ın o yıllarda hiçbir programa katılamadığı halkın tepki gösterdiği, Cenazelere gittiğinde ise tepkiler ve kabalık edildiği söyleniyor. Halktv kanalında aynı zamanda Cumhurbaşkanının kaba dili ile bu şekilde devam ederse ileride aynı şekilde farklı sonuçlar doğuracağı iddia edildi.

 

Kaynak: Halktv

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Süleyman Soylu: “Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır”

HIZLI YORUM YAP