Raif YAVUZYILMAZ :Cevheri Güven'in hedefi Erdoğan İle Süleyman Soylu'yu İstihbarat üzerinden vurmak...! | SİYASET
DOLAR

32,5091$% -0.16

EURO

34,9960% 0.41

STERLİN

40,7866£% 0.44

GRAM ALTIN

2.431,35%0,35

ÇEYREK ALTIN

4.043,00%-0,22

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Raif YAVUZYILMAZ :Cevheri Güven’in hedefi Erdoğan İle Süleyman Soylu’yu İstihbarat üzerinden vurmak…!

Raif YAVUZYILMAZ :Cevheri Güven’in hedefi Erdoğan İle Süleyman Soylu’yu İstihbarat üzerinden vurmak…!

Bugün FETÖ/PDY elemanlarından biri olduğu bilinen. Cevheri Güven yeni bir video yayımladı. FETÖ’cülerin videolarını hangi algıyı yönetiyorlar diye özellikle takip içerisindeyim kuklacıyı çözmeye çalışıyorum acaba bu yavşaklar (Bit yavrusu) neyin peşinde…?

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en hasas olduğu konu üzerinden yaraları yeni kaşımalar yapılmaya başladı . Geçtiğimiz dönemlerde kulisler de dönen bilgilere göre Davutoğlu’nun da gidişinin en büyük sebeplerin biri olarak söylenen ” İstihbaratı kendine bağlama” isteği üzerine kendisini çok sevdiği bilenen koltuktan ettiği söyleniyor ve biliniyor.

 

 

Bugün Soylu’yu yiyemeyenler her türlü suçlamalara ve baskılara göğüs gererek , dağlar da teplerde askerler resmen nöbet tutan bir BAKAN istenmeyenler tekrar sahnede çıktı !

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke çıkarları ve menfaatlerini esas alarak en hasas olduğu konulardan biri  İstihbarat konusudur. Bu konuyu Süleyman Soylu üzerinden kurgulamalarının tek sebebi Reis ile başarılı bir bakanı elemek istiyorlar. Bu şekilde hedefleri hem Süleyman Soylu’yu düşürmek hemde atılan tüm iftiraları bu gidişle legalize etmektir…

 

Özellikle İstihbarat üzerinde durmamızı isteyen FETÖ/PDY‘li Cevheri Güven bilişim daire başkanlığı hakkında iftira da bulunmaktan da çekinmiyor. Bilişim Daire Suçları başkanlıkları verdiği seminerler ve yaptığı yarışmalar ile gençleri domine ederek birincileri işe aldığı bu gençlerinde başarılı gençler olduğuna bire bir şahidim .

 

Al bu da plaketim Cevheri Güven…

.

 

Şimdi bilişim işinde de az buçuk anlarız öyle hasbel kader biliriz bir şeyler . Bu devlet bir sivil vatandaş alacaktı da bizim nasıl haberimiz olmadı ? Neden Siber İstihbarat ? Siber delili yerleştirme işini bu alemde olan herkes bilir ki FETÖ’cüler ve FETÖ’cü zihinlere sahip operasyonel illegal hack  grupları yapar hani bir zamanlar içlerine sızıp FETÖ’nün hedeflerini hacklettiğiniz…!

Yanlış alanda yalan algı… Bu sefer sert taşa çarptın CEVHER…!

Baştan aşağıya yalancısın !!!

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüsün yeni varyantı olan Omicron’a yakalandı

HIZLI YORUM YAP