Prof. Ebubekir Sofuoğlu haddini bil terbiyesiz herif! | SİYASET
DOLAR

32,3841$% 0.18

EURO

34,9972% -0.27

STERLİN

41,0072£% 0.27

GRAM ALTIN

2.324,43%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.976,00%-0,69

a

Prof. Ebubekir Sofuoğlu haddini bil terbiyesiz herif!

Prof. Ebubekir Sofuoğlu haddini bil terbiyesiz herif! Bu gün bir alçak bir Televizyon programına çıkmış! Üniversitelerin şehirleri geliştirmediğini söylüyor, geliştirse diyor laboratuvarlar artar, kütüphaneler çoğalır diyor, bakın üniversitelerin olduğu yere hepsi nişan taşına dönmüş fuhuş evleri var diyor bu ne terbiyesizlik, bu ne saçmalık bu nasıl bir algı üstelik birde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediğini örnek gösteriyor, yetmiyor bu terbiyesiz alçak, haysiyetsiz kişi diyor ki soralım komşularına ,emlakçılara ben size göstereyim diyor hayırdır Prof. Ebubekir Sofuoğlu sen öğrencilerin evini mi izliyorsun yoksa öğrencilerin kimle ne iş yapıyor onların dedikodusunu mu yapıyorsun bir yerlerde utanmaz herif! Alçak herif!

Bu kişinin görevden alınmasını varsa ünvanlının komple ondan alınması gerek efendiler, bu utanç verici kişinin yüz kızartıcı bir suç işlerliğini ve evlatlarını okumaya gönderen Anne babalara kötü örnek olarak toplumda olan kız veya erkek öğrencilerin başka şehirlere gittiğin ‘de edepsizlik yaptığını itiraf ediyor bu mu?

Birde İslamcı bir arkadaş bu senin neren İslamcı sen düpedüz radikal İslamcı veya siyasal İslamcısın arkadaş! Milyonlarca öğrenciye iftira atamazsın, Sen hiç kimsenin özel hayatına karışacak kişi değilsin sen işini yaparsın sadece, sana mı kaldı insanların ne yaptığını araştırmak, birde utanmadan lafın arasına Cumhurbaşkanımızı sokmak bu tüpe düz Erdoğan ismini kullanmaktır, bir yerlerde geçirirsem bana kimse bir şey diyemez diyorsun değil mi?

Seni terbiyesiz adam, evladın kızın yok mu okul okumadı mı? Hadi okudu onlarda mı ahlaksız olarak görüyorsunuz? Sizin işiniz eğitim vermek bunun haricinde konuşmak sizin haddinize değildir.

Buradan akit tv kanalına ve Rtük başkasına açıkça çağrıda bulunuyorum bu haysiyetsizin söylediği cümleler milyonlarca öğrenci ve ailenin yüreğini yakmıştır, bu terbiyesiz kişiye ne bir medya nede bir okulda nede unvanını kullanmasına tamamen karşıyım, terbiyesiz herif seni.

Git utanma  ve bana dava aç milyonlarca öğrencin duası bize yeter terbiyesiz seni.

Z kuşağı bunu yapıyormuş, Z kuşağını eleştirmekten başka ne verdiniz o gençlere? Soruyorum ne verdiniz? Hangi eğitimi verdiniz bunları siz yetiştirdiniz size karşı oldukları için bugün hakaret ettiğiniz o gençler yarın sizlerden hesap sorar.

Bu öğrencilerin ve üniversitelilerin kaldığı ev bu ülkenin gençliğinin yetiştiği evlerdir. Böyle Ahlaksız bir açıklamayı ret ediyorum! Resmen bir siyasal İslamcı kafası resmen bir radikal İslamcı kafası başka bir açıklaması olamaz!

z kuşağın ‘da olan genç bazıları gibi titrek değil yerinde saymıyor gelecekte ne yapacağının planını yapıyor ve yapmak zorunda neden mi evlenecek, iş kuracak aile babası veya anne olacak neticede bu ülkeye vergi verecek. Sen kimsin ki milyonlarca öğrencinin oldukları evlere bu denli densizlik ve terbiyesizlik ediyorsun haddini bil!

Ersoy. k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TBMM’de ortalık kötü karıştı! Faşist…

HIZLI YORUM YAP