PKK’ya bağlı Lekolin sitesi Selahattin Demirtaş'ı hedef gösterdi! PKK Demirtaş'ı istemiyor! Demirtaş devrimci değil dedi! | SİYASET
DOLAR

32,4882$% -0.19

EURO

34,7521% -0.34

STERLİN

40,4316£% -0.22

GRAM ALTIN

2.420,37%-0,38

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%-1,13

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • PKK’ya bağlı Lekolin sitesi Selahattin Demirtaş’ı hedef gösterdi! PKK Demirtaş’ı istemiyor! Demirtaş devrimci değil dedi!

PKK’ya bağlı Lekolin sitesi Selahattin Demirtaş’ı hedef gösterdi! PKK Demirtaş’ı istemiyor! Demirtaş devrimci değil dedi!

PKK’ya bağlı Lekolin sitesi Selahattin Demirtaş’ı hedef gösterdi! PKK Demirtaş’ı istemiyor! Demirtaş devrimci değil dedi! Terör örgütü PKK’ya bağlı sitenin Demirtaş’ı hedef göstermesi gözlerden kaçmadı.

Gözler Demirtaş’a çevrildi!

Demirtaş’ın konu hakkında açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olurken, PKK’nın Demirtaş’ı hedef göstermesi HDP içerisinde bazı değişikliklerin olabilenini gösterdi.

AK PARTİ GENELBAŞKANI ERDOĞAN HESBAINI İMRALIYA VERECEK DEMİŞTİ!

PKK’ya bağlı Lekolin sitesinde yayımlanna yazıda, “Selahattin Demirtaş’ın direniş cephesinde gedikler açmaya, zayıflatmaya çalışan tutum ve anlayışları en hafif tabiriyle münafıklıktır” denildi…

PKK’ya bağlı Lekolin sitesinde, Alişar Piran takma adıyla yayımlanan yazıda Selahattin Demirtaş’ın son dönemdeki açıklamalarına tepki gösterildi. Yazıda, “Selahattin Demirtaş, Mersin Mezitli’deki iki kadın gerillanın gerçekleştirdiği eylemi de ilk kınayanlar listesine girmiş. Selahattin Demirtaş’ın direniş cephesinde gedikler açmaya, zayıflatmaya çalışan tutum ve anlayışları en hafif tabiriyle münafıklıktır” denildi.

Sitede yayımlanan yazıda eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Mersin’deki polisevi saldırısını kınamasına ve 2012’deki “Apo’nun heykelini dikeceğiz” sözleriyle ilgili yaptığı “Hem bağlamından koparılmaya hem yanlış anlaşılmaya çok müsait bir ifadeydi” açıklamasına tepki gösterildi.

Serbesiyet’te yer alan habere göre yazıda, “Selahattin Demirtaş kuşkusuz bir devrimci değildir, hiç bir zaman da olmamıştır. Demirtaş’ın direniş cephesinde gedikler açmaya, zayıflatmaya çalışan tutum ve anlayışları en hafif tabiriyle münafıklıktır. Demirtaş’ın pişmanlık belirtileri göstererek düşmana teslim olma yaklaşımı bakımından tarihe not düşürülmesi gereken önemli bir noktadır. (…) Demirtaş, Mersin Mezitli’deki iki kadın gerillanın gerçekleştirdiği eylemi de ilk kınayanlar listesine girmiş. Niye son hızla kınama açıklaması yapıyor; çünkü soykırımcı sömürgeci faşist rejime karşı içine girdiği pişmanlık tutumunda samimiyetini göstermeye çalışmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Odatv

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyanlar ile Ak Partili Belediye Başkanı Ergün Turan yan, yana!

HIZLI YORUM YAP