Peker'den yeni video Sedat Peker ile Serdar Ekşioğlu ile görüşmesini yayınladı! Pelikancı yapı ve Suriye silahları meselesi! | SİYASET
DOLAR

32,5984$% 0.16

EURO

35,0184% -0.09

STERLİN

40,8502£% -0.11

GRAM ALTIN

2.438,81%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Peker’den yeni video Sedat Peker ile Serdar Ekşioğlu ile görüşmesini yayınladı! Pelikancı yapı ve Suriye silahları meselesi!

Peker’den yeni video Sedat Peker ile Serdar Ekşioğlu ile görüşmesini yayınladı! Pelikancı yapı ve Suriye silahları meselesi!

Peker’den yeni video Sedat Peker ile Serdar Ekşi ile görüşmesini yayınladı! Pelikancı yapı ve Suriye silahları meselesi! Peker’in yayınladığı video gündeme bomba gibi düştü, peş peşe açıklamalar geldi.

İyi Parti Lideri Meral Akşener ise ilginç bir çıkış yaptı ve o konu Ak partinin Aile meselesi dedi.

Hilal Kaplan ise Serdar Ekşiye dava açacağını iddia etti ve mahkemede hesaplaşacağız dedi.

Hilal Kaplanının eşinin pelikancı başı olduğu iddia edilirken. Hilal Kaplan ise bu meselede yanımda olan başka İçişleri bakanı Süleyman Soyluya teşekkür ederim derken, Süleyman Soylunun Hilal Kaplanı arayıp aramadığı ise henüz doğrulanmadı.

sedat peker Süheyb Öğüt pelikan süleyman soylu hilal kaplana mesaj

Hilal Kaplanın açacağı davalar görüşme kayıtları merak edilirken, Suriye’ye giden silahların görüşmede devletin haberi olmasın diye Sedat Peker adına gittiği itirafı geldiği görülürken konuyla ilgili soruşmada nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Sedat Peker ve Serdar Ekşi görüşmesinde Atatürk düşmanlığı ile bilinen Fatih Tezcan’ın isminin de geçmesi gözlerden kaçmadı..

Metin külünk isminin ismi geçerken Albayrak ailesinin ise üzerinin çizildiği aynı zamanda Metin külünk isminin üstünün çizildiği iddia edildi.

Sedat Peker’in yayınladığı yeni videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hısmı iş insanı Serdar Ekşioğlu ile olan konuşması yer aldı. 

Peker paylaştığı videoya, “Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi’nin (Ekşioğlu)  karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye’ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi” notunu düştü.

Peker devamında, “Serdar Ekşi ne demiştim… Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz” ifadelerini kullandı.

Suriye’ye gönderilen silahlar iddiasıyla ilgili konuşan Peker, Ekşioğlu’na, “Biz 4 TIR yolluyorduk 4 TIR da onlar yolluyordu. Onlar Suriye’de başka yerlere veriyordu. Biz satmıyorduk sen de vardın ben de vardım” dedi.

İşte o konuşma..

Kaynak: Cumhuriyet

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müzisyenlere müjde geldi

HIZLI YORUM YAP