Paramount Otel için Cihan Ekşioğlu Yasemin Uras'a Tehdit Etti Otele Tankla girdi! | SİYASET
DOLAR

32,3295$% 0.24

EURO

35,0761% -0.15

STERLİN

40,9162£% -0.26

GRAM ALTIN

2.292,36%0,67

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%-0,26

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Paramount Otel için Cihan Ekşioğlu Yasemin Uras’a Tehdit Etti Otele Tankla girdi!

Paramount Otel için Cihan Ekşioğlu Yasemin Uras’a Tehdit Etti Otele Tankla girdi!

Paramount Otel için Cihan Ekşioğlu Yasemin Uras’a Tehdit Etti Otele Tankla girdi! Siyaset gündemine bomba gibi düşen Sezgin Baran korkmaz tarafından işletilen otel ile ilgili şok iddialar ortaya çıkmaya başladı.

Otel’in sahibi olan kişiden nasıl alındığını ve çökme olayına ilişkin açıklamalarda bulunan Atilla Uras’ın kızı Yasemin Victoria Uras önemli açıklamalarda bulundu.

Babasının uyuşturulup konuşturulmamasının iste dendiğini aynı zamanda babası ile asla yalnız bırakılmadığını iddia eden Yasemin Uras, eski eşinin doktor olduğunu yanı zamanda ilk zamanlarda şüphe etmediğini fakat durumu anladığını ve otel satacak durumda olmayan durumu sebebi ile avukatı ile görüştüğünü dile getirdi.

Babasının şekerinin 400 olduğunu fakat doktorlar ile görüşmesinde doktorların 50 altına düşmüş şekeri ve bunun imkansız olduğunu dile getirdi. Doktorların ‘da durumdan şüphelenmesi ve açıklamaları ile ikinci bir şok yaşayan Yasemin Uras durumdan şüphesi üzerine avukatı ile işlem yaptı. fakattti! isimli şahsın ise televizyonlarda açıklama yaparak oteli aldığını belirtti ve kendi beyanı fakat biz Otel’in satış kontratına baktığımız ‘da otelin Turan avcının değil yanında olan bir çaycının üzerine olduğunu gördük.

Andrey radromic isimli beş kuruluş olmayan bir kişi olduğu belirtildi.

100 milyon dolara satışı yapıldığı iddia edilen otelle ilgili olarak şok belgeler ‘de ise babasının kasasından hisse rehni belgeleri olduğunu belirtti.

Çalınan belgeler Çekoslovakya ‘da 2500 TL ile kurulan bir şirkete taşlandığı ortaya çıktı!

Anlaşmanın gününden iki hafta önce ise babasının öldürüldüğünü iddia etti.

Baktık hisseler yok, çek arıyoruz bir kaç çek bulduk ama öyle bir para yok..

Özbek vatandaşı ortaya çıktı karşımıza çıktı oda karşımıza çıktı!

Ama sonrasında karşımıza bir isim çıktı Cihan Ekşioğlu! bizi devamlı arayan Cihan Ekşioğlu bizi arayarak bizi tehdit eder gibi hiçbir şey alamayacaksınız dedi!

Kız kardeşinin ise babasının öldüğü gün Cihan Ekşioğlu’nun otele tank ile girdiği iddia edildi. Aynı dönem Cihan Ekşioğlu ise bölgede askeri kışlaların onarımını yaptığı söylendi.

Cihan Ekşioğlu aynı zamanda araştırdığı zaman içerisinde ortaklıkla olan kişilerin de sayısının hayli fazla olduğu farklı konularda çalışmalar yaptığı ve yaptırdığı iddia edildi.

Sonrasında Sezgin Baran Korkmaz’ın oteli aldığını ama kimden nasıl aldığının belli olmadığını onun öncesinde otelin yurt dışında satışı için duyurular yapıldığını ve bunu gördüklerinde ise bildiri yayınlayan Yasemin Sezgin Baran korkmaz oteli kimden aldığının belli olmadığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin tankıyla otelimize girdi. Cihan Ekşioğlu, o ara devletin kışlalarına tadilat yapıyordu. Oteli fethetti. Ben dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey görmedim, bir devletin tankını alıyorsunuz ve o tankla yollardan gelip otele giriyorsunuz” dedi.

“Sezgin Baran Korkmaz bana oteli Kazaklardan aldığını söyledi”

Kendilerine bugüne kadar otel için bir ödeme yapılmadığını belirten Yasemin Uras,  otelin Sezgin Baran Korkmaz’a geçtiğini Korkmaz’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımla öğrendiğini belirterek şöyle konuştu:

“Bana birkaç kişi aracılığıyla telefon açıldı ve “Ben Kazaklardan 42 milyon euroya aldım” dedi. Benle yalıda oturup, konuşmak istediğini söyledi. Ben de “Öyle bir şey olamaz ama ödenmemiş bedeli var siz de biliyorsunuz, arzu ederseniz avukatınızla ofisime gelirsiniz, oturup konuşuruz” dedim. Gelmedi”

“Botır Rakhimov’un Sezgin Baran Korkmaz’a 30 milyon dolar kadar borcu vardı”

Otelin şu anda Sezgin Baran Korkmaz üzerine olmadığını anlatan Uras, “Şöyle bir hikaye de var; Sezgin Baran Korkmaz’a bildiğim kadarıyla Botır Rakhimov’un 30 milyon dolar kadar borcu vardı. Acaba o borç karşılığında mı devretti onu bilmiyoruz, öğreneceğiz. Pay defterlerini istedik. Delilleri istedik, hakim de istedi.  Şu halde Ufuk Turizm’in pay defterinde halen Botır gözüküyor, Sezgin değil” şeklinde konuştu.

Victoria Yasemin Uras, davaları devam ettiği için yorum yapmasının doğru olmayacağını ancak Sedat Peker’in otel hakkındaki açıklamalarının doğru olduğunu düşündüğünü söyledi.

Sedat Peker ne demişti?

“Bodrum’da Paramount Hotel var. Sahibi kim? Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de aranıyor, Amerika’da da. Türkiye ayrı arıyor, Amerika ayrı arıyor. Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kimler var? Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, hani İçişleri Bakanlığı’nın koyduğu yasakları kaldıran var ya o. Veysi Ateş tatil ekibinde. Bunlar tatili de beraber yapıyorlar, kesmeyi de beraber yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak bunlar şimdi tatil ekibi. Şimdi bunlar, bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina Yalıkavak vardı ya el konulan aynı yer. Dikkat edin hep el koyma operasyonları Muğla’da oluyor, şimdi de otele el koyuyorlar. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani faturalarınız? Suit odalarda kalıyorsunuz, hani fatura?”

Cihan Ekşioğlu2un ise internet sitesi ve Holding resmi web sitesinde Ak partiye yakın isimler ile resimlerini paylaşıldığı görüldü. Cihan Ekşioğlu’nu diğer konular ile ilgili olarak henüz basın duyurusu yapmaması ise gözlerden kaçmazken Ekşioğlu’nu diğer ortaklarının yakın zamanda açıklama yapabileceği iddia edildi, Ayrıca Ekşioğlu ile çalışmış kişilerin kimliklerinin tespit edilmesi isteyen binlerce kullanıcı Cihan Ekşioğlu suçu işlemiş ise konuşacak dedikleri görüldü, binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Ekşioğlu’nun farklı kişilerle uluslar arası işler yaptığı ve bağlantılı olduğu tüm kişilerin ise araştırılması istendi!

Cihan Ekşioğlu’un Süleyman Soylu ile resimleri var!

En dikkat çekici resimlerden birisi ise Süleyman Soylu olduğu görüldü! Cihan Ekşioğlu ‘nun diğer siyasi kişiler ile resmi olmaması ise gözlerden kaçmadı!

Aynı zamanda savunma sistemi ve bilişim teknolojileri alanında ‘da ekibi olan Ekşioğlu’nun açıklama yapması beklenirken savcılık Ekşioğlu çalışanlarının ‘da araştırılması istendi.

Cihan Ekşioğlu’nu aynı zamanda Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerde inşaat sektöründe olduğu söyleniyor

Paramount Otel için Cihan Ekşioğlu Yasemin Uras'a Tehdit Etti Otele Tankla girdi! Paramount Otel için Cihan Ekşioğlu Yasemin Uras'a Tehdit Etti Otele Tankla girdi! Paramount Otel için Cihan Ekşioğlu Yasemin Uras'a Tehdit Etti Otele Tankla girdi! binali yıldırım

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti Grup Başkanı Bülent Turan Süleyman Soyluya elinde ne varsa ortaya koymalı 10 bin dolarla ilgili!

HIZLI YORUM YAP