Numan Kurtulmuş : Macron yaptıkları için Özür dilemeli | SİYASET
DOLAR

32,5231$% -0.08

EURO

35,0501% 0.45

STERLİN

40,9348£% 0.62

GRAM ALTIN

2.435,84%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,12

a

Numan Kurtulmuş : Macron yaptıkları için Özür dilemeli

Numan Kurtulmuş : Macron yaptıkları için Özür dilemeli

 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Beyin ölümü çoktan gerçekleşmiş, sahte bir medeniyetin temsilcisi ve ikiyüzlü çamur siyasetinin başaktörü Macron, Müslümanlardan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan özür dilemelidir.” ifadesine yer verdi.

 

 

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter hesabından, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İslam karşıtı açıklamaları için tepki verdi.

“Beyin ölümü çoktan gerçekleşmiş, sahte bir medeniyetin temsilcisi ve ikiyüzlü çamur siyasetinin başaktörü Macron, Müslümanlardan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan özür dilemelidir.” paylaşımı yapan Kurtulmuş, şunları kaydetti:

“Özür de yetmez. Macron ve ‘hakikate/insanlığa Fransız’ sözde entelijansiyası zehirli dilleri, kirli zihinleriyle İslam’ı sözüm ona aşağıladıkları bu ‘karikatür’ siyasetini derhal sona erdirmelidir. Haysiyetsizliğin ve şerefsizliğin kitabını yazanlara, karikatürünü çizenlere, siyasetini yapanlara ve bunu medeniyet diye pazarlayan piyasa tapıcılara söyleyecek sözümüz, kininizde boğulun.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Charlie Hebdo namussuzluğu sonrası Türkiye’den ilk hamle geldi !

HIZLI YORUM YAP