Mustafa Kemal Atatürk'e lanet okuyanlar ile Ak Partili Belediye Başkanı Ergün Turan yan, yana! | SİYASET
DOLAR

32,5960$% 0.36

EURO

34,8314% 0.26

STERLİN

40,6854£% 0.2

GRAM ALTIN

2.497,48%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.270,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyanlar ile Ak Partili Belediye Başkanı Ergün Turan yan, yana!

Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyanlar ile Ak Partili Belediye Başkanı Ergün Turan yan, yana!

Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyanlar ile Ak Partili Belediye Başkanı Ergün Turan yan, yana! Geçtiğimiz aylarda Atatürk’e milyonların gözü önünde lanet okuyan, Mustafa Demirkan, İsmailağa Kuran Kursu’nun icazet törenine katıldı.

AK PARTİLİ ATİH BELEDİYE BAŞKANI ERGÜN TURAN’DA ORADAYDI!

Milyonlarca kişinin tepkisine maruz kalan ve ismin yanında Ak partili belediye başkanı da olması dikkat çekti. Konuyla ilgili Ak parti ve küçük iktidar ortağı MHP henüz açıklama yapmadı!

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyan Reisül Kurra Mustafa Demirkan, bu kez İstanbul’da İsmailağa Kuran Kursu’nun icazet töreninde sahneye çıktı.

Mayıs 2021’de, Ayasofya’daki icazet töreninde “Bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kâfir kim olabilir? Yarabbi bir daha bu zihniyetin bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” demişti. Diyanet’in bir süre sonra, emekli olduğu için kurumla bağı olmadığını savunduğu Demirkan, dün Fatih Müftülüğü’ne bağlı İsmailağa Kuran Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 82 kişi için Fatih Camisi’nde düzenlenen icazet törenini yönetti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Erdoğan’ın sürekli izlediği kanal, A Haber, TV24!

HIZLI YORUM YAP