Müslüme'nin dedesi Hasan Yağal'ın babası olduğu ortaya çıktı! Türkiye Müslüman mı? Tarikatçı mı? | SİYASET
DOLAR

32,5968$% 0.35

EURO

34,8094% 0.14

STERLİN

40,3863£% -0.57

GRAM ALTIN

2.508,64%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Müslüme’nin dedesi Hasan Yağal’ın babası olduğu ortaya çıktı! Türkiye Müslüman mı? Tarikatçı mı?

Müslüme’nin dedesi Hasan Yağal’ın babası olduğu ortaya çıktı! Türkiye Müslüman mı? Tarikatçı mı?

Müslüme’nin dedesi Hasan Yağal’ın babası olduğu ortaya çıktı! Türkiye Müslüman mı? Tarikatçı mı? Başlık gördüğünüz gibi, sözde bu ülkenin yarıdan fazlası Müslüman deniyor, ciddi olarak bunu soruyorum sizce gerçekten Müslüman mı bu ülke yoksa tarikatçı radikal İslamcıların kurmaya çalıştığı düzen mi?

Evet..

Bir bebek tecavüz ile ölüyor, dedesi babası çıkıyor tecavüz etmiş zavallı kadına, yetmemiş kendi öz kızına ‘da tecavüz etmiş..

O kadar iğrenç o kadar kelimelerle anlatılmayacak bir durum ki..

Neresinden tutarsanız tutun..

Peki konuşan kendini Müslüman diye öven bir grup çıkıp açıklama yapıyor mu sizce? Bu rezillik karşısında konuşan bir tarikat var mı bakalım..

Yok bulamazsınız, çünkü neresinden tutarsanız tutun tarikatçılığın sizlere kattığı tek şey nedir bilirmisiniz, yoksulluk.. Fakirliği öğrenirsiniz, itaat etmeyi.. Şeyhinden başka kimsenin bilemediği öğretileri ve bir garip gibi döner durursun kendi etrafında yıllar sonra ya kafayı yersin yada kendini alim sanıyorsun..

Kıymetli Müslümanlar, tamda bu noktada toplum olarak ,insanların dinden soğuduğu, psikolojik olarak açma sapan filimler olduğu, katillerin tecavüz edeneler bir şey olmadığı dönemde sizce suçlu suç işlemekten korkar mı?

Bakın biz o kadar ahlaksız işler yapıyoruz ki, hırsız hırsızlık yapar ceza almaz, bir kadın taciz edilse çok fazla hapiste kalmaz kimse, unutmayın, zihinsel engelli bir kıza tecavüz edildi, karar ise şuydu sesini çıkarmamış denildi.. 

Tecavüz eden serbest kaldı..

Biz mi Müslümanız sizce yoksa tarikatçı mı, susmayı sizlere öğreten kim olabilir, sizleri korku ile yönetecek olanlar değil mi?

Hatırlamak için söylüyorum, bir Türk genci bir Suriyeli kadına tecavüz etmiş olaylar büyümüştü, diyanet çıkıp açıklama yaptı kardeşiz vb sonra ne oldu? sizce ne olabilir, Suriyelide Türk kızına tecavüz etti diyanet ne yaptı açıklama bile yapmadı..

Peki bunca ayrımı yapabiliyorsak bu toplumda ahlaksızları nasıl önleyeceğiz.

Topluma yön vermesi gereken diyanet bağımsız olarak Kuran ve Hz. Muhammed s.a.v ile topluma yön vermesi gerekirsen, susmaması gereken yerde susuyorsa, bu milletin düzeleceğini nasıl düşünebilirsiniz ki?

 

Devam edelim, Toplum densizleşiyor diyor birileri, kim cübbeli Ahmet denen o tarikatçı, ehli tarikat yolunu takip eden şahıs. Peki öyle mi evet öyle.. Tarikatçıların korkusu eyvah diyor, dinsiz ve sorgulayan bir gençlik gelirse ne olacak bizim ekmek teknesi diyorlardır, eminim buna..

bir diğer korkuları selefiler, bu arada selefi derken, dinini yaşayan eleştiriye farklı boyuttan değil de kuran ve hadislerle cevap veren delil gösteren kişiler. tabii selefiyim diyerek ortalıkta dolaşan çok kişi tıpkı benim hocayım diyen o sakallı şeyhler, üfürükçüler gibi ayırması yine sizlere kalıyor..

Müslümanlar..

Biz kendimize azap ediyoruz, ahir zaman hayatındayız, bunu biliyoruz ama bize anlatanlar bunun olmadığını dile getiriliyor, sözde hepimiz Allah diyoruz ama Emin olun Ahlaksızlığın en dibini yaşıyoruz, kendimizi cennet ehli sanıyoruz ama aslında bir tarikatın bir kişinin kendi dünyasını kurduğu servetin dünya malının hizmetçisiyiz sadece..

Allahsız bir toplumda Ahlak beklemek doğru olmaz..

Hz Yusuf a.s hatırlayın.. Tek başına Allahsız bir toplumda olan Ahlaklı kişilerle karşılaşmıştı da o toplum düzelmişti..

Bizde Allahsızlık varken, Ahlaksızlık hortlamışken. Bu toplumun düzelmesi nefes ile değil akıl ve eğitimlerle olur.

Değerli kardeşlerim, hepimizin bu dünyada görevi ve bir umudu var benim şahsen Allaha kendimi kanıtlamak gibi bir görevim var ona iyi bir kul olduğumu kanıtlamam gerekiyor, yaptığım yanlışlar elbette var. Hata yapmayı aza indirmek için çabalıyorum.

HZ Muhammet S.A.V emanet ettiği çocuklarına haline bakın, son bir yıldız bilinen bilinmeyen onlarca belki de yüzlerce belki de binlerce çocuk tecavüz edildi veya öldürüldü..

Biz Allah’ın Hz Muhammed vasıtası ile emanetine sahip çıkamıyorsak, yazıklar olsun bize.

Müslüme bize diğer çocuklar gibi emanetti, Af et Allah’ım bizleri biz emanetine sahip çıkamadık, bilemedik, duyamadık onun çığlıklarını. Bizleri bağışla ve Şahit ol Allah’ım elimizden geleni yapacağız, bugün olmasa da yarın. Bu toplumu Ahlaksız yapanlardan hesap soracağız.

Kıymetli Müslümanlar, Aklını kiraya vermemiş insanlar.

Hangi dine sahip olursanız olun ki hiç bir kitapta eziyet yoktur. Yalan konuşmak yoktur, Hak yemek yoktur, sen tokken başkalarının aç yatmasına susmak yoktur.

Bugün o bebek, çocuk yarın sizleri mahşerde bekleyecek ve hesap soracak sizlere.

Emin olun Şeyhiniz tarikat lideriniz sizleri kurtaramayacak, size anlatılan kibrit kutuları yalan olduğunu göreceksiniz. Hz Muhammed ve Allah2ın seçkin kulları dışında sizler için yardım isteyen kimsede olmayacak.

Masum ve mazlum ölenler sizlere hesap soracak.. susanlar sizlere sorulacak.

Kelimelerin yeteriz kaldığını biliyorum, ben rahat uyuyamıyorum, eminim buna binlerce genç ve çocuk yarın başına ne geleceğinin korkusu yüzünden uyuyamıyor, sıçrayarak uyanıyor..

Bu sessiz çığlıkları duyacak olan kimdir? Allah c.c

Peki onun duyması ile azap etmesine kim engel olabilir. Kimse..

Bugün bir çocuk için ehli tarikatçıların susmasının sebebi ne olabilir? Hatırlarsanız bir genç kızı taciz eden bir müptezel vardı ceza evinde, peki onun talebeleri nerede? onu bekliyorlar hocamız çıksın diye?

Ey kendisini müslüman sanan zavallılar, varacağız tek yer ehli cehennem..

ey bu  çığlıkları duymayanlar varacağınız yer ehli cehennem..

Bu toplum Müslüman değil, ehli tarikatçı kardeşlerim, lider ne derse ona uyun itaat edin meselesi.. Bu yüzden sizin aklınız ve düşünceniz şeyhiniz olmuşken, çığlıkları duymamamınız çok normal daha bir çok olay var ama ne yazayım bilemiyorum.

 

Ama umudum var bu gençlik, sorgulayan gençler bir gün bu topluma yön verecek kişileri elbet bulacak. Dilinde Allah kelamı ile değil içinde Allah korkusu olanların yöneteceği bir dünya elbet gelecek..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partili Mücahit Birinci, AKP MKYK’nin WhatsApp grubundan çıktığı iddia edildi

HIZLI YORUM YAP