Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamaları velileri memnun etmedi! | SİYASET
DOLAR

32,4515$% 0.11

EURO

34,5044% 0.01

STERLİN

40,4105£% 0.1

GRAM ALTIN

2.468,62%-0,57

ÇEYREK ALTIN

4.185,00%-1,08

a

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamaları velileri memnun etmedi!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son açıklaması velileri memnun etmedi bir çok kişinin eğitim bakanını eleştirmesine rağmen vatandaşın ve okula gidecek çocuklar dahi önlemlerin ve derslerin yetersiz olacağını savunuyor!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamasında dikkat çeken detay, tüm veli ve öğrencileri ilgilendiriyor, 4 gün kaldı, bölgeden bölgeye değişecek

Yüz yüze eğitim öğretim dönemi 12 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gerekirse okulların Cumartesi günü de ders koyabileceğini ifade ederken bazı okulların açılmasının ya da kapatılmasının bölgeye göre değişiklik göstereceğini belirtti.

Yeni eğitim öğretim dönemi 204 gün aradan sonra tekrar başlıyor. 2,3,4 ile 8 ve 12’nci sınıflar uzun bir aradan sonra okula başlayacakken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitime nasıl geçileceğini açıkladı.

CUMARTESİ DE DERS KOYABİLECEKLER

Sabah’ın aktardığı bilgilere göre, Selçuk, gerekirse okulların Cumartesi günü de ders koyabileceğini ifade ederken köy okullarının da açılacağını belirtti. Öğrenciler veli rızasıyla okula gidecek ve okula gelmeyen öğrenci de müfredattan sorumlu olacak.

BÖLGEDEN BÖLGEYE DEĞİŞECEK

Köy okullarında tüm sınıflar eğitime başlarken taşımalı eğitimde öğrenciler en yakın merkeze yönlendiriyordu. Şu anda öğrenci sayısına bağlı olmaksızın köylerdeki okullar açık kalacak. İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun görüşüne göre bazı okulların açılmaması ya da sonradan kapatılması bölgeye göre değişiklik arz edilebilecek. İl hıfzıssıhha kurullarının koşullarını uygun görmediği köy okulları yüz yüze eğitime devam edemeyecek.

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eline 100 TL alan Fatih Portakal sonucu açıkladı duyanlar şok oldu!

HIZLI YORUM YAP