Millet İttifakı'nı bekleyen tehlike! Dikkat etmezlerse dağılırlar! | SİYASET
DOLAR

32,3771$% 0.16

EURO

34,9802% -0.31

STERLİN

40,9762£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,38%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%-0,74

a

Millet İttifakı’nı bekleyen tehlike! Dikkat etmezlerse dağılırlar!

Millet İttifakı’nı bekleyen tehlike! Dikkat etmezlerse dağılırlar! Seçime giden Türkiye’de gözden kaçan ayrıntıların olduğunu unutmamak ve hatırlamak gerek, Özellikle seçimi kazanmaya yakın olan Millet ittifakı içerisinde bir dağılma söz konusu bu bazı belediyeler ‘de yaşanıyor!

Erdoğan Kavgaların içinden Gelmiş, Kavgayı iyi bilir!

Siyasi olarak Recep Tayyip Erdoğan kavgalar içerisinde büyümüş siyasi hayatını geliştirmiş hapisteyken dahi ABD elçisi ile görüşmüş bir kişi..

Yirmi yıllık bir iktidar kolay değil. İlk zamandan son zamana kadar manevraları ile kendisine bir çok kişiyi hatta partileri dahi katabilecek birisi Erdoğan..

Özellikle bazı bölgeler Millet ittifakı belediye meclis üyeleri bazı tartışmalar yaşıyor, bu tartışmalar tamamen, millet ittifakına zarar verecek

Bunun örneği menemen belediyesi..

Erdoğan’ın bana göre en büyük stratejisi ‘de bu ki bunu yapabilecek kadar ‘da iyi bir kavgacı.

Dedim ya kavgalar ile büyümüş daha Ak parti genel başkanı olmadan ABD’ye gidecek kadar’ da güçlü..

Özellikle şunu belirtmek lazım ki Millet ittifakı harika olduğu için oy almadı, millet artık arayış içerisin ‘de bunun diğer sebep ile Ekonomi, Suriyeli, ış dünya ilişkisi ve Hukuk..

Bundan dolayı Ak parti oy kaybediyor aslında tüm bu olayları düzenlediği an Millet ittifakı 10 parti olarak ‘da birleşse Erdoğan ceketini assa kazanır..

Ak parti seçmeni adaylara bakmıyor zaten burada Erdoğan’ın ek sözü ile oy veriyor.

Cumhur ittifakı ve Millet ittifakı seçmeni farklı!

Cumhur ittifakının %90 oy aldığı kişi Erdoğan yani tek sözü ile seçmen oy veriyor adaylar kim bakmaz..

Millet ittifakı seçmeni ise farklı adaylar kim bakıyor.. Burada liderler değil kadroları çok önemli, bakın sadece belediyeleri dahi ittifak değil adaylar aldı, her seçmenden oy alan Ekrem imamoğlu ve Mansur Yavaş farkı bu..

O sebep ile yarın Cumhurbaşkanı Adayı Mansur mu yoksa Ekrem mi olsun tartışması var..

Bir grup seçmen ise tamamen bu iktidardan bıkmış kim gelirse karşısına Erdoğan’ın ona oy veririm diyor bu yüzde ise %25 civarında yabana atılmaz ama yeterli değil..

Demem o ki Millet ittifakı  kadrolarını güçlendirmeli çünkü bana göre Seçime yakın Erdoğan farklı söylemler ile tüm dengeleri değiştirebilir.

Bu sebep ile Kadroların kontrolünü sağlamak yeni yüzler başarılı ve güvenilir kişileri kadrosuna katmalı Millet ittifakı.. Yoksa seçimi İttifakın değil adayların kazanacağını artık herkes biliyor..

Dikkat etmezse millet ittifakı hem seçimi kaybeder hem de dağıla bilirler.

Ersoyk

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cemal Enginyurt: Yüreği yeten Ak partili Ordu, Giresun sokaklarına çıksın!

HIZLI YORUM YAP