MHP'li Şevket Bülent Yahnici Eski vekil MHP'den ihraç ediliyor! | SİYASET
DOLAR

32,3496$% 0.3

EURO

35,1215% -0.04

STERLİN

41,0894£% 0.15

GRAM ALTIN

2.304,85%1,21

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%0,00

a

MHP’li Şevket Bülent Yahnici Eski vekil MHP’den ihraç ediliyor!

MHP’li Şevket Bülent Yahnici Eski vekil MHP’den ihraç ediliyor! MHP bir skandala daha imza attı, geçtiğimiz günlerde Alparslan Türkeş için anmasına yapılan saldırı hakkında açıkla yapmıştı, Eski vekil için Yeni MHP’liler çok kızdı. Kesin olarak ihraç edilmesi için düzenleme yapılıyor!

MHP kişiler Türkeş Anmasına saldırı ‘da bulundukları görüntülere yansımıştı..

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Ankara’da Alparslan Türkeş Vakfı’nın tarafından düzenlenen Türkeş’i anma etkinliğine düzenlenen saldırıya ilişkin Halk TV yayınına bağlanarak, “Grubun önünde bulunan birisi ‘MHP geldi’ diyerek, fırsat ve boşluk bulduğu ilk anda arkadaşlarımıza çullandı” açıklamasını yapan eski milletvekili Şevket Bülent Yahnici hakkında MHP’den kesin ihraç istemiyle soruşturma açıldığını yazdı.

Saymaz yazısında şu ifadeleri kullandı:

“MHP’lilerce baskın düzenlenen Alparslan Türkeş Vakfı’nın Türkeş’i anma etkinliğinde konuklardan biri de 1999-2002 arasında MHP Milletvekili olan Şevket Bülent Yahnici’ydi. Yahnici, saldırıdan sonra Halk TV’ye katılarak, yaşananları yorumladı. Yahnici ‘Grubun önünde bulunan birisi ‘MHP geldi’ diyerek, fırsat ve boşluk bulduğu ilk anda arkadaşlarımıza çullandı’ dedi. Bu sözleri üzerine MHP tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin soruşturması açıldı. Yahnici’nin beyanlarının partinin birlik ve beraberliğini zedelediği ileri sürüldü. Bu arada, Yahnici’nin oğlu Ercüment Devlet Yahnici hakkında sosyal medya paylaşımlarından ötürü soruşturma başlatıldı. Yahnici, birkaç ay önce sokakta şiddete maruz kalmıştı.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Belediye İşçisi MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından boğazı sıkılıp, tokat atılarak darp edildi

HIZLI YORUM YAP