MHP'den ihraç edilen Atila Kaya'dan AKP ve MHP'ye sert sözler! bir ampulün ışığından aydınlık ummaları ne hazin! | SİYASET
DOLAR

32,5146$% -0.1

EURO

34,9616% 0.28

STERLİN

40,7751£% 0.41

GRAM ALTIN

2.431,94%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,27

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • MHP’den ihraç edilen Atila Kaya’dan AKP ve MHP’ye sert sözler! bir ampulün ışığından aydınlık ummaları ne hazin!

MHP’den ihraç edilen Atila Kaya’dan AKP ve MHP’ye sert sözler! bir ampulün ışığından aydınlık ummaları ne hazin!

MHP’den ihraç edilen Atila Kaya’dan AKP ve MHP’ye sert sözler! bir ampulün ışığından aydınlık ummaları ne hazin! Ak parti ve MHP de skandallar bir yenisi daha eklendi partiden ihraç edilen isimler partileri sert dille eleştirerek şunları ifade ettiler, her şeyi tek adama bıraktılar Darbeye direncimiz de böyle bir düzene isyan değil miydi?!

Atilla Kaya aynı zamanda sonra medyadan paylaşımda bulundu, MHP’nin ve Ak partiden kopuşların hızlanması ise olası erken seçimde iktidarın devredileceğine dair söylentileri artırmaya başladı.

MHP disiplin kurulu tarafından ihraç edilen isimlerden birisi olan Atila Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eski partisine ağır ithamlarda bulundu. Kaya, TBMM ve yargının devre dışı bırakıldığını, hak ve hürriyetlerin tek adamın insafına teslim edildiğine işaret ederek, “Darbeye direncimiz de böyle bir düzene isyan değil miydi?” sorusunu yöneltti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet Bahçeli’nin hedefinde CHP ve İYİ Parti var!

HIZLI YORUM YAP