MHP’den Adım Adım 2023 Güneydoğu Çıkartması | SİYASET
DOLAR

32,5975$% 0.35

EURO

34,8135% 0.16

STERLİN

40,4426£% -0.41

GRAM ALTIN

2.507,87%0,96

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a

MHP’den Adım Adım 2023 Güneydoğu Çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin başlattığı Adım Adım 2023 programı kapsamında MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile beraberinde MYK Üyesi Beşir Tatar ve MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar Güneydoğu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretlerini Hakkâri’de gerçekleştirdikten sonra Van iline gelen grup,Devlet Bahçeli’nin başlattığı ve Güneydoğu’da ilk olarak start verildiği bu anlamlı ziyaretler esnaf gezisi ile başladı. Devlet Bahçeli’nin başlattığı programı anlatan Akçay; vatandaşın genel olarak MHP’nin Güneydoğudaki Türk, Kürt kardeştir çağrılarına kulak verdiklerini ve ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar bu çalışmalardan memnun olduklarını ifade ettiler. MYK üyesi Beşir Tatar ise; daha da iyi olması için her türlü desteği canı gönülden vereceklerini belirtti.

 

Ziyarette ev ev kapı kapı dolaşan MHP Grup Başkanvekili Akçay ve beraberindeki heyet Hakkâri’de bir eve misafir oldular, daha sonra Hakkari-Şırnak MHP il başkanlarının ve yöneticilerin talep ve beklentilerini dinleyerek en kısa zamanda çözüm yoluna gidileceğini belirtti.
Hakkâri’de Aile Kadın ve Engelli Birimini ziyaret eden heyet, Van’a giderken Gevaş ilçesinde bir fabrikaya uğrayarak emekçi işçiler ile bir araya geldiler istek ve taleplerini ele aldılar.
Ziyaretleri sırasında İzmir Bornova ülkü ocakları başkanıyken 22 Mart 1977 tarihinde Şehit edilen ülkücü şehidi Suat Kürşat’ı Van Akköprü’deki kabristanlığını ziyaret ettiler.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MYK üyesi Beşir Tatar, Şırnak MHP il başkanı Halil Tatar, Van MHP il başkanı, Van ülkü ocakları il başkanı tüm ilçe teşkilatı ve yöneticileri bir arada İpekyolu Belediye Başkanı ve Kaymakam İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret ettiler. Daha sonra Kadim Aşiretler Federasyonu giden heyet MHP Grup başkanvekili Erkan Akçay’a ve MYK Üyesi Beşir Tatar’a ziyaretlerinden dolayı katılım plaketi takdim etti.

Van ziyaretinde heyete eşlik eden bir diğer isimde Ayça Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan’da yalnız bırakmadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Lafcı yurttaşı şehirden kovdu

HIZLI YORUM YAP