MHP'de Belediye Başkanı 'Ya o, ya ben' dedi! İstifa Etti | SİYASET
DOLAR

32,4902$% -0.16

EURO

34,9919% 0.41

STERLİN

40,6731£% 0.25

GRAM ALTIN

2.432,37%0,40

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,17

a

MHP’de Belediye Başkanı ‘Ya o, ya ben’ dedi! İstifa Etti

MHP’de geçtiğimiz günlerde Kastamonu İl Başkanlığı görevini bıraktığını duyuran Yüksel Aydın’ın görevinden ayrılmasında MHP’li Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun etkili olduğu öğrenildi. Vidinlioğlu’nun MHP Genel Merkezi’ne istifa resti çektiği ve ardından Yüksel Aydın’ın görevinden ayrıldığı ortaya çıktı.

MHP’nin yerel seçimlerde AKP’den geri aldığı Kastamonu’da MHP İl Başkanı Yüksel Aydın beklenmedik bir kararla görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Aydın’ın yerine ise daha önce de il başkanlığı yapan, 24. ve 25. dönem MHP Kastamonu Milletvekili olan Emin Çınar getirilmişti.

Yüksel Aydın’ın, kendi kararıyla başkanlığı bırakmadığı, görevinden alındığı ortaya çıktı. Aydın’ın görevden alınmasında bir süredir ciddi sorunlar yaşadığı Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun etkili olduğu öğrenildi.

Vidinlioğlu’nun MHP Genel Merkezi’ne rest çektiği ve 15 Temmuz’a kadar Aydın’ın görevden alınmaması durumunda istifa edeceğini söylediği kaydedildi. MHP Genel Merkezi’nin bu restin ardından Aydın’ı görevden almak için harekete geçtiği, ancak  görevden alınacağını saatler önceden öğrenen Aydın’ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa ettiği belirtildi.

MHP’de uzun süredir istifa edenlerin sayısı her geçen gün artmaya başlaması Devlet bahçeliyi düşündürüyor. Devlet bahçeli henüz istifa ile ilgili bir açıklama yapmadı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dr. Kerem Kılıçdaroğlu: Söyleşisi Gündem Oldu

HIZLI YORUM YAP