MHP Lideri Devlet Bahçeli Ülkücü Sinan Ateş cinayetini soran gazeteciyi azarladı! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • MHP Lideri Devlet Bahçeli Ülkücü Sinan Ateş cinayetini soran gazeteciyi azarladı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli Ülkücü Sinan Ateş cinayetini soran gazeteciyi azarladı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli Ülkücü Sinan Ateş cinayetini soran gazeteciyi azarladı! Sosyal medyada Devlet Bahçeli’ye tepki yağmaya devam ediyor!

Bahçelinin görüntüleri sosyal medyada tepki topladı!

Konuyla ilgili uzun süredir hukuk mücadelesi ve veren Sinan Ateş sevenleri ve Ülkücüler cinayetin aydınlatılması için çağrıda bulunuyor

bahçeli daha önceki açıklamasında ise 3 Hilal’i yargılatmam demişti..

Bahçelinin tepkisine Ülkücüler tepki gösterirken gözler Adalet bakanlığına çevrildi, Ülkücü Şehit Sinan Ateş’in Cinayetin hala aydınlatılamaması ise gözleri MHP ve Erdoğan’a çevrildi..

Amerika’nın Sesi radyosunun Ankara muhabiri Yıldız Yazıcıoğlu, Bahçeli’ye mikrofon uzatarak, “Erdoğan’ın üçüncü kez aday olamayacağı tartışılıyor, Meclis’te karar alınmazsa… Görüşleriniz nedir acaba?” niye sordu. Bahçeli, Yazıcıoğlu’na, “Siz ben dinlememişsiniz galiba o anlaşılıyor” diye yanıt verdi.

Gazetecinin ağzından dökülen “Sinan Ateş” cümlesini duyan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün gözler fal taşı gibi açıldı.

Gazetecinin ağzından dökülen “Sinan Ateş” cümlesini duyan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün gözler fal taşı gibi açıldı.

Muhabir, alandan uzaklaşmak isteyen Bahçeli’ye bu kez “Sinan Ateş cinayetinde MHP’ye yönelik suçlamalar…” diye başlayan bir soru yöneltti. MHP lideri bu soru üzerine sinirlenerek “İşine bak, hadi” dedi.

DAVUTOĞLU: KİM KORKAR GAZETECİDEN BİLİYOR MUSUNUZ?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bahçeli’ye yüklendi.

Davutoğlu, “Kim korkar gazeteciden biliyor musunuz? Şaibeli işleri olan, kirli ilişkiler ağına bulaşan, yalanlarla insanları kandıranlar korkar. Görevini yaparak size akademisyen Sinan Ateş cinayetini soran kadın gazeteciye karşı nezaketsiz tavrınızın altında bu korkular mı var?” ifadelerini kullandı.

ÖZEL: KINIYORUZ

Sosyal medya hesabından o anların görüntüsünü paylaşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Gazeteciler istediğiniz soruları soran kişiler değildir. Kamu adına soru soran gazetecilere, tahammül edilememesini, sözle azarlanmasını ve korumalar vasıtasıyla fiziksel müdahalede bulunulmasını kınıyoruz” notunu düştü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partili Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim tarihi açıklaması! Meclise sundu!

HIZLI YORUM YAP