MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp, 16 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı | SİYASET
DOLAR

32,5375$% 0.24

EURO

34,8684% 0.36

STERLİN

40,5651£% 0.22

GRAM ALTIN

2.475,66%0,56

ÇEYREK ALTIN

4.231,00%0,51

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp, 16 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı

MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp, 16 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı

MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp, 16 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı, MHP’nin dün kapattığı il başkanlığı ile ilgili olarak operasyonlar devam ederken gündeme bomba gibi bir haber daha düştü..

MHP’DE TACİZ! Skandalı!

Son dakika... Diyarbakır'da feshedilen MHP il teşkilatının dün akşam saatlerinde gözaltına alınan başkanı Cihan Kayaalp, 'cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

Gözler Devlet Bahçeliye çevrilirken, sosyal medyada gündem olan konu hakkında bir çok kişi MHP’nin tutum ve davranışını eleştiriyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın’ın dün sosyal medya hesabından yapılan duyurunun ardından, feshedilen partisinin Diyarbakır teşkilatının il başkanı Cihan Kayaalp, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada, dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Cihan Kayaalp, Emniyet’teki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece, ‘cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son Dakika: MHP’ye Diyarbakır’da operasyon; “usulsüzlük” ve “ihaleye fesat karıştırma”

HIZLI YORUM YAP