Meral hanımın kadrosunda sıkıntı var! | SİYASET
DOLAR

32,5706$% 0.08

EURO

35,0051% 0.47

STERLİN

40,6567£% 0.2

GRAM ALTIN

2.429,30%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.063,00%0,22

a

Meral hanımın kadrosunda sıkıntı var!

Meral hanım acilen kendisine gelmeli!

Ben hiçbir partinin tam ortasında değilim ama Meral hanıma saygım var, konuşmaları ve içtenliği beni ona daha yakın kılıyor bugün ama yarın ne olur bilinmez. İyi parti içinde sanırım bir grup farklı işler içine girmiş olmalı ki sosyal medya üzerinden mesajlar atıyor.

Meral hanım kadrosuna güveniyor evet, guvenmekte haklı barajı ilk yılında geçen, kısa sürede bu kadar oy almış birisi yok. Fakat içinde olan bir gruba el atmalı, ben liderim ben ne dersem o çizgisinden bugün çıkmalı. Evet iletişimi oldukça yüksek bir kişilik, dinlemeyi sever, lakin Meral Akşener kimseye de papuç bırakmaz erkek gibidir.

Bu karışıklık içinde gündemden uzak tutarak onu eleştiren birçok pelikancı var, benimki eleştirici değil. Rahatsız olanları acilen dinleyip fikir almalı. İnsan herşeyi göremez. Meral hanımda göremez isteğim şu bu küskün olanları topla ve konuş sen devletli bir kadınsın bunu yapmak zorundasın ve yapmalısın yoksa daha çok eleştiri alırsın, sev, sevme buna bugün ihtiyaç var, herkesin birbiri karanlığı günde bunu sen yaparsan alkış alırsın Meral hanım. Sana inanan ve güvenen insanların bir umudu sensin.

Yolun açık, hedefin turan, rehberin Kur’an olsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve bazı dini liderlerin dediği gibi Meral Akşener kırk erketen daha erkektir.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partinin genel başkanı Berat Albayrak olur

HIZLI YORUM YAP