Meral Akşener'in grup toplansına çıkardığı sözde 'mağdur' çiftçinin sosyal medya paylaşımları resmen olay oldu! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Meral Akşener’in grup toplansına çıkardığı sözde ‘mağdur’ çiftçinin sosyal medya paylaşımları resmen olay oldu!

Meral Akşener’in grup toplansına çıkardığı sözde ‘mağdur’ çiftçinin sosyal medya paylaşımları resmen olay oldu!

Neredeyse düzenlemiş olduğu bütün grup toplantılarında kürsüye sürekli sözde ‘mağdur’ vatandaş adı altında bir şahıs çıkaran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu haftaki sözde mağduru yani konuğunun da sosyal medya paylaşımları  gündeme bomba gibi düştü resmen ifşa oldu…

Meral Akşener partisinin bugün düzenlenen grup toplantısında yine algı operasyonuna kalkıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı’nın grup toplantısında kürsüye çıkardığı ve hazırlanan metinle mağdur edebiyatı yaptırdığı Mehmet Ramazan Karayel isimli şahsın lüks mekanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.

ALGI OPERASYONU YİNE TUTMADI, PAYLAŞIMLARI İFŞA OLDU

Mehmet Ramazan Karayel isimli sözde mağdur şahsı partisinin grup toplantısında kürsüye çıkararak eline tutuşturulan metinle hükümeti hedef aldıran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yine tartışmaların odağı oldu.

Mehmet Ramazan Karayel’in alkollü lüks mekanlardaki fotoğraflarının sosyal medyada gün yüzüne çıkmasıyla birlikte ise İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e tepki yağdı.

Neredeyse her hafta bu şekilde algı operasyonları yaparak vatandaşın aklını bulandırmaya çalışan Akşener’e sosyal medya kullanıcıları “bu kaçıncı tiyatro” şeklinde tepkiler gösterdi.

BENZERLERİ YAŞANMIŞTI

Akşener’in daha önce “mağdur üniversite öğrencisi” diye kürsüye çıkardığı figüran, CHP’li Deniz Barış Çatal çıkmıştı.

Bir başka tiyatroda ise Akşener yine mağdur çiftçi diye tehdit, zorbalık, sarkıntılık gibi suçlardan yargılanan bir sicili bozuğu çıkartmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Muharrem İnce anket şirketlerine sitem etti: Ben 3 partiden daha az oy almam…!

HIZLI YORUM YAP