Meral Akşener'e Sivas'ta yapılan provokatif saldırı! | SİYASET
DOLAR

32,4820$% -0.19

EURO

34,9670% 0.35

STERLİN

40,6719£% 0.24

GRAM ALTIN

2.436,00%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%-0,02

a

Meral Akşener’e Sivas’ta yapılan provokatif saldırı!

Meral Akşener’e Sivas’ta yapılan provokatif saldırı! Meral Akşener esnaf ziyareti için gittiği Sivas’ta büyük bir kalabalık ile karşılaştı, herkesle konuşan Akşener, bir çok kişiden gelen sorunları dinleyerek not aldı.

Meral Akşener Türkiye’yi karış karış dolaşacağını ifade etmişti o ziyaretlerden birisi ‘de Sivas Zara oldu. Kalabalık Merak için ‘de Meral Akşener’i karşıladı ve sevgi gösterisin ‘de bastı. Sivas’a yakışır şekilde.

Bu sırada bir provokasyoncu ise bir kadınla birlikte provokasyon yapma girişimi polis tarafından engellendi, sarıklı ve sakallı olan bir kişi Meral Akşener fetöcü diye tepki vermeye başladı, yanında olan çarşaflı bir kadın ise çığlık çığlığa o kadın Sivas’a gelemez diyerek seslendi.

İki provokasyoncuya tepki gösteren halk kişileri darp edecekken polis araya girdi.

Sarıklı olan ve ismi açıklanmayan kişi ise CHP vekilleri ile parti kurdu, baş fetöcü diyerek mahalle arasında polis eşliğinde gitti.

Konuyla ilgili Olaya karışanlar hakkında ise bir işlem yapılıp yapılmayacağı merak konusu olurken, kişilerin terör bağlantılarının incelenmesi isteniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak parti seçimi 4 sebep ‘den kaybedecek!

HIZLI YORUM YAP