Meral Akşener'e Fetöcü Demek İyi Partiyi Etkiler mi? | SİYASET
DOLAR

32,3765$% 0.17

EURO

34,9900% -0.24

STERLİN

41,0054£% 0.28

GRAM ALTIN

2.324,65%0,24

ÇEYREK ALTIN

3.990,00%-0,29

a

Meral Akşener’e Fetöcü Demek İyi Partiyi Etkiler mi?

İyi partide olan iddiaları halk nasıl bakıyor, öncelikle Meral Akşener’in tutumu ve halk ile olan ilişkisi asla etkilemez, Bazı gazeteci ve yorumcuların iyi parti de karışıklık haberlerine halk kulak tıkar, çünkü Meral Akşener bu siyasi kavgalarla zaman kaybetmeyecek kadar akıllı ve bu yolları daha önce görmüş bir lider yani sokak ağzı ile onu yıkmak neredeyse imkansız.

Neden mi?

Kurulduğu güne bakalım iyi partinin daha ilk kurulacağı zaman eleştiriler alıyor! Parasızlıktan ve ekonomisinin olmamasından dolayı bir binaları dahi yok, düşünün gittikleri  kongre yerlerinde ışıkları kapatılıyor, hakaretler ediliyor, fetöcü deniyor, evi bir kaç çapsız ve bilinçsiz cahil tarafından basılıyor peki Meral Akşener ne yapıyor hepsine tek, tek cevap veriyor ve yılmıyor ve partisini ilk seçimde meclise taşıyor.

Bazı kendisini gazeteci sanan kişiler ise ne diyor?

Efendim iyi parti dış güçlerden para almış, kusura bakmayın ama buna gülerler, bu partinin konuşma yerlerinde sistemleri dahi yoktu, bazı illere dahi parasızlıktan gidemediler, onu da bırakın bina dahi tutamayan bu parti dışarıdan yani dış güçlerden para alıyormuş?

Yuh ulan size..

Şimdi gelelim önemli meseleye!

Meral Akşener davasını halk ile birleştirmiş, köylere kadar gidiyor, çiftçilerle konuşuyor her salı toplantısında haltan birisi derdini dile getiriyor! başka bir parti var mı bunu yapan?

var..

CHP’den isim vermeyeceğim ama bir vekil köylere gidip konuşma yapıyor vatandaşla sohbet ediyor..

Ben size bir sır vereyim, Meral Akşener iktidar olursa ilk yapacağı iş çiftçi ile omuz omuza vererek kalkınma projesi olacağına kalıbımı basarım neden m? Efendiler köylü köyünde para kazanırsa üretim yaparsa pazarlarda asla bir zam göremezsiniz, eskiler bilir köyde dahi pazarlar kurulurdu işte bu özlem bu Anadolu ateşini körüklüyor Akşener..

Neden mi nedeni çok açık çünkü büyükşehirlerde yaşayan insanlar memleket ve doğduğu yerin özlemini çekiyor, köyde sobada yaktığı odunun kokusunu özlüyor, derelerin, koyunların ve o kış günlerinde yağan karın hasretini bağrında hissediyor ‘da onun için.

Dolayısı ile Meral Akşener’i bazı iddialarla yıkamazsınız bu daha önce denendi ve başarısız oldu.. Kimden oy aldı peki Akşener

  1. Karasız seçmenden
  2. AK partiden kopanlardan
  3. MHP’den oy aldı

CHP tabanı ve seçmeni iyi partiye desteği oldu mu tatbikî oldu ama unutmayın, Meral Akşener ilk Seçim’de %15 den aşağı oy almaz. geriye kalıyor %75 oy 4 parti daha meclise girer dersek, Akşener ‘siz bir Hükümet düşünülmez dolayısı ile Akşener 2. parti olduğunu düşünün MHP gibi bakmayacak olaya direk olarak en az 3 bakanlık isteyecektir.

  1. Ekonomi
  2. Eğitim
  3. Tarım

Bunları Akşenere bağlı olduğu ve seçtiği kişiler yönetirse halkı da arkasına alan Akşener TYürkiye’de bir çok deverime imza atar neden? sebebi çok açık değil mi 1 yıldır halk ile konuşup not alıyor bu işide ondan başkası asla yapamaz, şimdi bugün bir parti Akşener gibi yapsa akla ilk gelecek şu olur? Akşener gelmeseydi bizi duyacak olmayacaktı deyip halk dışlayacaktır dolayısı ile daha öncede belirtiğimiz üzere Akşener halka inerse demiştik indi oyu çok fazla artacak ve başarılı olacaktır.

Tek eksiği Akşener’in!

Reklam ve tanıtımları eksik, tanıtım ve reklamı olan bir Akşener %25 bandını zorlar! o günde yakındır çünkü yeni bir kanal açılıyor, efendim müjde mi vereyim bu kanal köylerde dahi antenle izlenebilir.. sabırla bekleyin..

Ersoy .k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli’nin 2 planı!

HIZLI YORUM YAP