Meral Akşener’den vatandaşa: Benden helallik almak zorundasın, Mahşer 'de hesaplaşacağız! | SİYASET
DOLAR

32,3328$% 0.24

EURO

35,0685% -0.2

STERLİN

40,9533£% -0.19

GRAM ALTIN

2.281,73%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.953,00%-0,65

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Meral Akşener’den vatandaşa: Benden helallik almak zorundasın, Mahşer ‘de hesaplaşacağız!

Meral Akşener’den vatandaşa: Benden helallik almak zorundasın, Mahşer ‘de hesaplaşacağız!

Meral Akşener’den vatandaşa: Benden helallik almak zorundasın, Mahşer ‘de hesaplaşacağız! dediği konu gündem oldu, bir çok bölgede vatandaşların sorunlarını dinleyen ve görüşen ve seslerini kürsüde dile getiren Ak partili bir seçmen ile diyalogu gündem oldu. Ak partili seçmenin yalan ve çirkin sözlerin Meral Akşener’in benden helallik almak zorundasın sana hakkımı helal etmiyorum demesi üzerine Ak partili seçmene çok günah özellikle sana hakkımı helal etmiyorum diyerek tepki verdi.

Ak partili seçmenin durum karşısında ise ne yapacağını bilmez tavırları gündem olurken, FETÖ/PYD hesapları ise Meral Akşener’in vatandaşla kavga ettiği şeklinde haberler yaptığı görüldü.

FÖT/PYD destekçi sosyal medya hesaplarının ise belirli aralıklar ile gündemi değiştirmek ve kaos çıkarmak için bu yönlendir denediği iddia ediliyor.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bartın’ın Kumluca beldesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında bir vatandaşın, “Sen Kılıçdaroğlu ile kol kola giriyorsun” sözlerine, “Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize. Mahşerde özellikle senle görüşeceğiz” ifadeleriyle yanıt verdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerleşim bölgelerindeki yangın, büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır dedi Soyluyu yalanladı!

HIZLI YORUM YAP