Meral Akşener Karadeniz doğal gazı için hayırlı olsun inşallah | SİYASET
DOLAR

32,5231$% -0.08

EURO

35,0501% 0.45

STERLİN

40,9348£% 0.62

GRAM ALTIN

2.435,84%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,12

a

Meral Akşener Karadeniz doğal gazı için hayırlı olsun inşallah

Bir çok gazetede söylemediği sözlerle gündeme gelen iyi parti Genel Başkanı Meral AkşenerTürkiye‘nin Karadeniz‘deki doğal gaz rezervi keşfine ilişkin, “Hayırlı olsun. Türkiye’ye dair her faydalı iş, faydalı atılan adım… İşte gaz bulundu, gazın Türkiye’ye getireceği fayda gibi her konuda elbette çok memnun oluruz.” dedi.

Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Çorum’un Sungurlu ilçesinde partililer tarafından karşılandı. İlçe merkezine geçen Akşener, esnafa ziyarette bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

“HAYIRLI OLSUN, FAYDALI BİR ADIM”

Akşener, Alaca ilçesi ve Çorum merkezde de esnaf ziyaretinde bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, Türkiye’nin Karadeniz’deki doğal gaz rezervi keşfiyle ilgili şunları dile getirdi:

“Hayırlı olsun. Türkiye’ye dair her faydalı iş, faydalı atılan adım… İşte gaz bulundu, gazın Türkiye’ye getireceği fayda gibi her konuda elbette çok memnun oluruz. Partiyi temsil eden bütün arkadaşlarımız bu konuyu kutladılar. Tersine bir cümle sarf edilmez burada. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah.”

Akşener sözlerinin ardından vatandaşlar tarafından alkışlandı, sonrasında halkın sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerini almaya devam ettiği görüntülendi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfi karşısında pes dedirten açıklamalar

HIZLI YORUM YAP