Meral Akşener esnafları geziyor dert dinliyor | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Meral Akşener esnafları geziyor dert dinliyor

İyi parti lideri Meral Akşener Türkiye’yi karış, karış geziyor dert dinliyor.

Özelikle ülkemizin pandemi sırasında etkilenen vatandaş ve esnafını dinlemesini çok taktir ettiğimi söylemem gerek, şuanda bunu yapan siyasi başka bir parti yok.

Neden Meral Akşener?

Meral Akşener tipik bir Anadolu insanı sorunun en dibine inip hem nabız ölçüyor hemde samimi bir seviyede halkın sorunlarını ilk ağızdan duyuyor. Bunu yapmasının iki sebebi var, ülkücü olması ve gelenek ve töre bilmesi. Bu bakımdan bakıldığı zaman Akşener ve ekibinin olası bir seçimde hem oy alacak hemde mecliste halkın sorunlarını ilk ağızdan duyuracak.

Erdoğan da yapmıştı başarıyı aldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk yıllarında halk ile iç içe resimlerini görebilirsiniz, aynısını cem uzanda yaptı ve sonucunu gördük. Tek fark ise Akşener dinliyor ve bu söylemleri dile getiriyor.

Bu şu demek bu şekilde devam ederse İyiparti oylarını %15 olması kaçınılmaz. Özelikle akparti hükümetinin son 5 yıldır yapamadığı tüm bilgileri Akşener ve ekibi topluyor bakın ne diyor, siyasi bir amacım yok derdinizi dile getirin bizde sizin adınıza bunu söyleyelim ama öneri verin.

Bunu gören Erdoğan’ın akseneri safına çekmek istemesi çok normal. Ama Akşener ekonomi düzenlenmediği sürece hükümete geçmeyecek, diğer bir olay ise başkanlık sistemi.

Alpaslan Türkeş gibi duruşunu bozmuyor, tansu çillerin ilk yılları gibi halk ile iç içe giriyor, Erdoğan’ın ilk seneleri gibi halk ne derse onu söylüyor.

Peki Akşener kimden oy alacak?

Kararsız seçmen başta olmak üzere, akparti ve MHP’den oy alacak gittiği heryerde ülkücü olduğunu bastıra, bastıra söylüyor. Daha önce İstanbul seçiminde görüldüğü üzere akparti seçmeni belediyede üyeye akpartiye verdi başkan olarak da İmamoğluna görevi verdi. Tüm bunlar toplanınca birdahiki seçimde akpartiden kopan her seçmen mevcut bir İyiparti seçmeni olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Dahada ayrıntı vermek gerekirse ibb seçiminde meclis çoğunluğu akpartide AKParti üyeleri diğer tüm partilerin bir katı

Özetle

Akparti mecliste çoğunlukta olmasına ramen belediye başkanı İmamoğlu ise şu tablo ortaya çıkıyor akpartiden kopmayan oy veren %10 seçmen imamoğluna oy verdi, bir dahiki seçim ise %20 ile CHP adayı İmamoğlu olursa seçimi büyük farkla kazanır. Bu sefer ise meclis üyelerini de akparti kaybedecektir.

Sebebi ise Erdoğan’ın yanlış yönlendiriliyor olması, güçlü bir adam fakat danışmanları malesef ilk günkü heyecanı vermiyor olması.

MHP lideri için birşey demeye gerek yok devlet bahçeli her seçim oy kaybetmeye devam ediyor umarım partisinin oyunu arttıracak hamleyi yapar.

Belki kırılacak belki kızacak ama artık gençler ne derse o oluyor.

Ersoy .k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet Bahçeli’den Biden’a çok sert tepki

HIZLI YORUM YAP