Melih Gökçek jelibon açıklaması! Adıyaman'da 6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulundu! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Melih Gökçek jelibon açıklaması! Adıyaman’da 6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulundu!

Melih Gökçek jelibon açıklaması! Adıyaman’da 6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulundu!

Melih Gökçek jelibon açıklaması! Adıyaman’da 6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulundu! Ak partiden Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınan ve çılgın projeleri ile tanınan, Yapılan projelerde büyük zarara soktuğu mahkeme kayıtlarına geçen Gökçek bir skandala daha imza attı!

,Ak partili Melih Gökçek! Sosyal medyada yayınlanan trol paylaşımını gerçek sanarak inandı!

Ak Parti konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapmazken, Melih Gökçek için bazı sosyal medya hesaplarının ise, sağlık sorunları olabileceği iddia edildi.

Ak partinin jelibon ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

 

Ankara Masası TV’de Fatih Atik’in konuğu olan Melih Gökçek, petrol rezervi keşiflerine dair yorumda bulunurken 6 milyar dolarlık jelibon rezervinin keşfedildiğini anlattı:

“Araştırmış bulmuş ve kapatmışlar. Buralarda petrol olduğu ortaya çıkıyor. Bugüne kadar bunları araştırtmamışlar bile. Şimdi hepsini teker teker buluyor. Sadece Adana’da bulduğu 1 milyar. Adana’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama gelmiyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım. [Fake falan olmasın başkanım?] Hayır fake değil. Resmî şey. Arka arkaya bulunuyor.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son Dakika: Ümit Özdağ’ın Hatay’a girişine izin verildi! Hatay valisi geri adım attı!

HIZLI YORUM YAP