Mehmet Eymür neden şimdi konuştu ve açıklama yaptı? | SİYASET
DOLAR

32,5661$% 0.02

EURO

34,8539% -0.09

STERLİN

40,5339£% -0.03

GRAM ALTIN

2.429,94%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.063,00%-0,46

a

Mehmet Eymür neden şimdi konuştu ve açıklama yaptı?

Mehmet Eymür neden şimdi konuştu ve açıklama yaptı? Eski MİT görevlisi şimdi konuşması bir çok kişi için yeni görünebilir fakat bunu devletin yapısını bilen herkes bilir ki bu ilk değildi, SEDAT PEKER’in iddia ettiği isimler içerisinde olan Mehmet Ağar yine Gündem’de aynı şekilde o yılları işaret eden bir çok örgüt ve devlet içerisine yerleştirilmiş kişilerin çete yöntemi ile cinayet, suikast, para aklama gibi bir çok olaydan haklarında rapor tutulan isimler ‘de var.

MİT BU İŞİN NERESİN’DE

Belli ki MİT içerisinde bir el bu yapıları artık hakarete geçiriyor, yanılmıyorsam bu MİT içinde bir değişimin habercisi olacağa benziyor. Bir çok siyasi irade kendi adamlarını MİT içerisine yerleştirildiğini düşünürsek, MİT içerisinde denge unsuru ‘da dikkate alınırsa, Devletin bağımsız olduğunu savunan yapı asla hiç bir siyasi iradeye asla teslim olmaz.

Kurum içerişinde siyasi olarak görev yapanların geçmiş de zarar verdiğini söyleyen MİT görevlisi ‘de buna işaret ediyor açıklamasında. Yapıların siyasi ve gayrimeşru işler için kullanılmasına müsaade edilmemesi gerektiğini savunuyor.

ÇOK DOĞRU

Türkiye cumhuriyetin ‘de özellikle bu devletin namusu konumunda alan MİT siyasi bir iş için birileri tarafından yönlendirilirse bir çok alanda başarılı ‘da olsa kaybettikleri kazandıklarından daha fazla olacaktır.

O GÜNÜN BAKANLARI VE DEVLET ADAMLARI TEKRAR İFADE VERMELİ

Evet burada özetle o yılalara ait raporların kurum içerisinde olduğunu herkes biliyor, kim bilir kaç kişinin malına çöküldü veya öldürüldü masum insanlar. İfade içerisinde özet sadece cinayet ve gayrimeşru işler değil bir çok olayın olduğunu görüyoruz, Burada o yıllara ait deliller paylaşılması gerekiyor, Burada sadece Siyasiler değil o dönem görev yapan herkes sorumludur diye düşünüyorum.

MİT bu devletin namusudur. Bu kurumu ayakta tutmak sayın Hakan Fidan’ın görevi olduğu kadar Türk milletin ‘in görevidir. Efendiler, hiç bir siyasi irade Hakan Fidan’a yapılacak bir baskının kılıcı olamaz. Fidan bağımsızdır. Amacı siyasilere değil devletin her karış toprağına sızacak zarar verecek yapıları tespit edip ilgili birimlere vermektir.

Bu sebep ile her ne olursa olsun, Siyasi olmadığı sürece Hakan Fidan2ın yanındayız, Aynı şekilde KRUM içerisinde çalışan, siyasi amaçları olmayan her görevlinin ‘de arkasında Türk milleti durmaya devam edecektir. Bakın siyasi çıkarlar diyorum, geçmiş ‘de bunun örneği çok oldu. Devlet’in kurumlarını siyasi amaç için kullananların nasıl rezil olduğunu görüyoruz..

Bu sebep ile o zaman kurulan tüm devlet kurumları özel kurumlar, 1985 yılından 1998 yılına kadar tüm yapılar incelenmeli eminim altından pek çok bilgi çıkacak yeni olan.. Özellikle bu yapının Karadeniz ve Güneydoğu’da bazı duyumlara göre bazı fabrikaları lav ettiğini biliyoruz..  Silah sanayi başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar incelenmelidir.. 

Eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür: Ağar’ın gücü gayrimeşru hayattan geliyor, Perinçek’i hep hapiste tutmak lazım

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bingöl’de Lütfü Türkkan ile yurttaş arasında ‘küfür’ gerilimi

HIZLI YORUM YAP