Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç alkollü olarak bir araca çarparak kaçtı iddiası | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç alkollü olarak bir araca çarparak kaçtı iddiası

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç alkollü olarak bir araca çarparak kaçtı iddiası

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın bir bayan arkadaşı ile alkol aldıktan hemen sonra seyir halindeyken bir araca çarparak kaçtığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

 

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü şekilde ilerlerken birkadının kullandığı otomobile çarptığı iddia edildi. Kazazede kadın, kendilerine susmaları için para teklif edildiğini belirtti.

Ali Kılıç, alkollü olarak araca çarpıp kaçtıktan sonra Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Umut Polat kaza yerine gelerek olayı kapatmak istedi. Umut Polat, alkolü bir şekilde araç kullanan Ali Kılıç’ın çarptığı araç sahibinin tüm zararlarını karşılamayı teklif etti.

Şehriistanbul sitesinde yer alan habere göre, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kazadan sonra Özel Kalem Müdürü Umut Polat’ın getirdiği yine Maltepe Belediyesi’ne alt bir başka araçla alkollü bir şekilde yine aracı kendisi kullanarak olay yerinden kaçtı.

Ali Kılıç’ın çarpma anı, olay yerinden kaçma anı ve Özel Kalem Müdürü Umut Polat’ın olayı kapatma anları kazazede tarafından görüntülendi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milli Güvenlik Kurulu sonrası bildiri yayımlandı

HIZLI YORUM YAP