LGBTİ bireyler kime oy verecek, Gerçekten soru bu mu? | SİYASET
DOLAR

32,5661$% 0.16

EURO

34,7133% 0.12

STERLİN

40,2471£% 0.21

GRAM ALTIN

2.408,59%-0,98

ÇEYREK ALTIN

4.089,00%-0,69

a

LGBTİ bireyler kime oy verecek, Gerçekten soru bu mu?

LGBTİ bireyler kime oy verecek, Gerçekten soru bu mu? Son zamanlarda özellikle siyasal İslamcıların çok fazla gündeme getirdiği konu bu..

Bakın yürüyüşleri bir kenara bırakıyorum, sanki insanların kendi seçimi gibi bir durum değil kendisini böyle hissediyor kişi, bunun da tam karşısında olan bir grup var bu grup kendilerinin Allah’ın dinini yaydıklarını iddia eden kişiler..

Şimdi işin bir dini boyutu var öncelikle bunlar LUT kavmi değil..

Bunlar bu şekilde yaratılmış ve kendilerini bu şekilde hisseden kişiler, dikkat! Zevk için değil yaşamları boyunca bu şekilde yaşıyorlar. Yani bir şeyh gibi gel bir bade meselesi değil..

Evet bunu bu siyasal İslamcılar anlayamaz çünkü onların yaratılış meselesi dahi farklı.. Mesela bu siyasal İslamcılar LGBTİ için onları engellemek ve onları kabul etmedikleri için yürüyüş yapar, müzik dahi dinlenmesini sevmezler..

Fakat aynı siyasal İslamcılar 45 çocuğa veya diğer cemaatlerde tecavüz olunca bırakın yürüyüş yapmayı tepki dahi göstermezler..

Şimdi bu kişilere tepki gösterilebilir, Görüşler vardır, bir siyasal İslamcıyı değiştiremezsiniz, Onları o şekilde kabul edersiniz yada etmezsiniz tamamen kişinin hür iradesidir.

tabii yaratılanı Yaradan’dan ötürü severiz.. Fakat siyasal İslamcılara göre sanırım LGBTİ bireyleri uzaylılar marstan getirmiş.. Onlar yaratılmamış öylesine bir anda olmuş..

Neyse işin bu kısmı derin siyasal İslamcıları ikna etmeye gerek yok, onlar bana göre ikna edilmeyi değil yönetilmeyi bekleyen bir grup. Kendi fikirleri asla olmaz onların..

Şimdi seçim geliyor ya akıllarda bir soru var.. Mesela İktidar Ak parti ve MHP eleştiriyor ve kabul etmiyor ya bunları.. LGBTİ bireylerin aileleri yarın sizce kime oy verecek?

Onu hiç düşünen yok.. Bakın toplumda sadece Türkiye’de 2020 yılında 3 milyon encinsel olduğu açıklandı..

Yıl 2022 bu sayı artmıştır.. Basit bir hesap yapalım

3 milyon kişi olduğunu düşünelim.. Her bir birey ‘de 2 kişiyi ikna ederse.. 3*3= 9 milyon bunun sadece yarısını 4,5 milyon kişi olur ki büyük rakam.. Peki size bir soru Türkiye’de her camiye giden Ak parti ev MHP Mİ OY VERİYOR?

Geçmiş olsun..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’li ülkücü lider Bahçeli’den Soyer’e tepki: Vahdettin hain değildir!

HIZLI YORUM YAP