Kılıçdaroğlunun çağrısı Geçmişte fetö içinde benzeri yapılmıştı | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Kılıçdaroğlunun çağrısı Geçmişte fetö içinde benzeri yapılmıştı

Kılıçdaroğlunun çağrısı Geçmişte fetö içinde benzeri yapılmıştı, kılıçdaroğlunun çağrısını dikkatle izledim ve bir benzerlik beni aslında bu yazıya itti, hatırlarsanız vatan haini FETÖ/PYD yapısının ele başı olan Fethullah Gülen denen kişi içinde aynısı yapılmıştı ve yıllar sonra bedelini çok ağır ödedi bu millet.

Bugün bu çağrılara dikkatli bakmak hatta araştırmak gerekiyor.

Araştırmadan ve anlamadan yorum yapmak ise beraberinde bu millete yük olduğunu bilmek gerekiyor. Aslında Kılıçdaroğlu bir yapı içinde görev yapan kişilere sesleniyor ve diyor ki kanunsuz iş yapmayın, cezasını sizde çekersiniz diyor.

Son 3 yıla yakındır Kemal bey farklı bir siyaset izliyor ve söylemleri ve bildirdikleri ise tek, tek gerçek oluyor. Belli ki CHP içinde olan değişim hem partinin güvenilirliğini hem de izleme ve analizleri iyi ilerliyor. Bu bakımdan bu söylemler sert olsa da araştırması devletin bakanlarına ve aynı zamanda kurumlarını ilgilendiriyor.

Hatırlarsanız FETÖ içinde aynı yol izlenmiş ve CHP o ödem sert dilla eleştirilmiş hatta bazı isimler amaçları bunların dine zarar vermek denilmişti, hatta bazı yazarlar, gülen darbe yapacakmış buna gülerler demişlerdi..

Sonuç olarak Gülen denen vatan haini ülkesine ihanet ettiğini gördük. Kılıçdaroğlu bu bilgiyi daha önce almıştı ve araştırılmasını istemişti.

Şimdi yine aynı yolu izleyerek araştırın diyor. Kılıçdaroğlu için çoğu kişi güvensiz diyor ama bu algı yönetimin etkisinde kalmış insanlardır.

Bu sebep ile Bu söylemler araştırılmalıdır. Bir çok örgüt üyesi kripto olarak fetö vb yapılara hizmet ediyor, kimse etmiyor diyemez çünkü halen fetö operasyonları yapılıyor.

Bu yüzden ben olsam bunları araştırırım ve yokya yok derim.. Umarım aynı şeyleri yaşamayız yaşanırsa bedelini bu sefer kimse ben bilmiyordum diyerek kurtulamaz.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li vekillerden Süleyman Soyluya Sert Cevap: Mafyanın şamar oğlanı haline gelen Süleyman Soylu!

HIZLI YORUM YAP