Kılıçdaroğlu: Suça bulaşmış siyasetçi sen yoksun o uçakta kaçacaklar! | SİYASET
DOLAR

32,5317$% -0.11

EURO

34,9730% 0.31

STERLİN

40,8985£% 0.59

GRAM ALTIN

2.434,51%0,48

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-0,07

a

Kılıçdaroğlu: Suça bulaşmış siyasetçi sen yoksun o uçakta kaçacaklar! CHP liderinin açıklamaları dünya gündemin ‘de, Seçim sonrasında kaçacak olanların hangi yolu izlediğini açıklayacak.

BİR KAÇIŞ PLANI!

Bir kaçış planının anatomisini anlatacak olan Kılıçdaroğlu’nun açıklaması ise akşam saat 22:00 da olacak.

Ak parti konuyla ilgili açıklama yapmazken, Erdoğan ve ailesinin hangi ülkelerde vatandaşlığı var sorusu gündeme geldi.

Kemal kılıçdaroğlu’nun daha önce Man adası belgelerini açıklamış ve mahkeme kararı iel doğru olduğu ortaya çıkmıştı.

Ömer çelik ise kaçacak iddialarını ret etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalarda, iktidarın yurt dışına kaçmak için planlar yaptığını öne sürmüş, ”Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan, vakıf süsü verdiği Türkiye merkezli paralel yapılarla, yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Erdoğan, yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Vakıf süsü veriyorlar, bunlara. Bu yurt dışındaki yapıların başında da Erdoğan’ın aile bireyleri geliyor. Taşınan kara paralarla, yurt dışında kurdukları bu paravan kurum üzerinden, o yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkarmak istiyorlar” ifadelerini kullanmıştı SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında, TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmadan bölümler içeren bir video yayınladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kira fiyatlarının fahiş artışlarına Devlet Bahçeli’den tepki geçikmedi! Meral Akşener’e ‘Abdülhamid Han’ tepkisi! İsveç’e rest

HIZLI YORUM YAP